معدل کارشناسی تون متوسط هست و اگر یکی دو دهم بالاتر بود کارتون در خیلی موارد ساده تر میشد. نمره تافل تون رو هم بهتره دست کم به 90 یا آیلتس 6.5 برسونید. البته با این شرایط هم احتمالا بشه پذیرش و فاند گرفت ولی نباید خیلی انتظار داشته باشید که رتبه دانشگاه هایی که ازشون پذیرش می گیرید ممتاز باشه. با این شرایط من جای شما باشم بیشتر روی رتبه های حدود 300 تا 500 وقت می گذارم. هر چه نمره زبان یا بقیه شرایط رو بتونید بهبود بدین می تونید به رتبه های بهتر فکر کنید و به عکس.
معدل تون به نسبت خوبه و حداقل اغلب دانشگاه ها رو برآورده می کنه. به نظرم به وبسایت هایی که رتبه دانشگاه ها رو معرفی می کنند برین و بین رتبه های حدود 100 تا 300 اونهایی که رشته شما رو دارند رو پیدا کنید و بعد کشورهایی رو که به هر دلیل از اونها خوشتون نمیاد رو کنار بگذارید. به این شکل مثلا شاید 30 تا دانشگاه بمونه که بیشتر می تونید با اونها در ارتباط باشید و از اونهایی که پاسخ مثبت گرفتید برای همون ها اپلای کنید. بهتره البته نمره آیلتس رو به سطح حدود 7 برسونید تا شانس تون بیشتر بشه. در غیر این صورت شاید مجبور بشین کمی به سمت رتبه های بالاتر روی بیارین. انتخاب کشورش دیگه به برنامه های آینده فرد بستگی داره و گرنه اگر صرفا جنبه های علمی مطرح باشه بیشتر همون رتبه هست که در انتخاب تاثیرگذاره. خوشبختانه رشته شما خیلی حساس نیست و از نظر ویزا مشکل خاصی برای کشورهای مختلف ندارید.
(22-02-2014, 08:39 PM)'volcano_67855' نوشته: سلام من رشتم فیزیولوژی هس. گرایش ارشدم فیزیولوژی. ولی معدلم 14.80 هس. تافل 80- و 2 مقاله دارم. و کارشناس سه تا کارگاه الکتروفیزیولوژی بودم.با این معدلم میتونم پذیرش بگیرم. کمک هزینه چی؟میتونم بگیرم. دانشگاه های اروپایی چظور؟مرسی.اگه میشه راهنماییم کنید.
معدل تون به نسبت خوبه و حداقل اغلب دانشگاه ها رو برآورده می کنه. به نظرم به وبسایت هایی که رتبه دانشگاه ها رو معرفی می کنند برین و بین رتبه های حدود 100 تا 300 اونهایی که رشته شما رو دارند رو پیدا کنید و بعد کشورهایی رو که به هر دلیل از اونها خوشتون نمیاد رو کنار بگذارید. به این شکل مثلا شاید 30 تا دانشگاه بمونه که بیشتر می تونید با اونها در ارتباط باشید و از اونهایی که پاسخ مثبت گرفتید برای همون ها اپلای کنید. بهتره البته نمره آیلتس رو به سطح حدود 7 برسونید تا شانس تون بیشتر بشه. در غیر این صورت شاید مجبور بشین کمی به سمت رتبه های بالاتر روی بیارین. انتخاب کشورش دیگه به برنامه های آینده فرد بستگی داره و گرنه اگر صرفا جنبه های علمی مطرح باشه بیشتر همون رتبه هست که در انتخاب تاثیرگذاره. خوشبختانه رشته شما خیلی حساس نیست و از نظر ویزا مشکل خاصی برای کشورهای مختلف ندارید.
(01-03-2014, 12:48 PM)'roshanak25' نوشته: سلام دوستان. من در مورد اینکه چه کشورهایی اپلای کنم، خیلی سردرگم هستم و نمیدونم رو کجا بیشتر زوم کنم. اگه دوستان نظراتشون رو بگن خیلی ممنون میشم.
رشته: تربیت بدنی گرایش رفتار حرکتی
معدل لیسانس: 15/1 از دانشگاه سراسری
معدل ارشد: 17 (دانشجوی ترم آخر دانشگاه سراسری)
یک مقاله داخلی و یک مقاله خارجی که هر دو ISC هستن. تا چند ماه آینده یک مقاله عالی آماده میشه که احتمالا isi بشه
مدرک زبان فعلا ندارم، سطح زبانم خوبه و الان دارم خودمو برای آزمون آماده میکنم (حداقلش 6.5 در نظر بگیرین)
با توجه به این شرایط کجاهارو بیشتر توصیه میکنید؟
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -