01-03-2014, 02:26 PM
(26-02-2014, 10:27 PM)'رزتابان' نوشته: باعرض سلام و خسته نباشید. من دانشجوی فوق لیسانس مدیریت بازرگانی هستم که الان ترم آخرمه.(یعنی پایان نامم مونده) معدلم 17.07درحال حاضر است فعلا مقاله ای چاپ شده ندارم ولی تا زمان پایان نامه 1به چاپ میرسهومیخواستم بدونم اگه بخوام برای دانشگاه استکهلم پذیرش بگیرم چه مدارک و اسنادی لازم هست واینکه چه امتحاناتی باید بدم ؟دانشگاه استکهلم چه ماه هایی اقدام به پذیرش میکنند؟شانسی برای گرفتن پذیرش از این دانشگاه دارم؟
باتشکر!
سلام
اگه بخایم در موردِ دانشگاه استوکهلم صحبت کنیم به طورِ خاص، شما برای گرفتن پذیرش و یا فاند اول باید یه استاد پیدا کنید که باهاش مکاتبه کنید و قانعش کنید که شما رو بگیره به عنوان دانشجوی خودش... این مهم ترین کار هست و نیازی به مدرکِ خاصی یا امتحانِ خاصی نداره...
اما بیشترِ سوال های شما کلی هست و ربطی به یه دانشگاه خاص نداره و مشخص میکنه که خیلی اطلاعات ندارید این موردِ پذیرش گرفتن به طورِ کلی... برای همین بهتون توصیه میکنم اول جزوه رو کامل و با دقت بخونید و بعدش توی همین فروم ها، پست های قبلیِ تاپیک های مختلف رو بخونید... هم یه دیدِ خیلی خوب بهتون میده و هم خیلی از سوال هاتون رو جواب میده و هم اینکه متوجه میشید که چطوری باید شروع کنید...
بله شما شانس دارید برای گرفتنِ پذیرش هرچند کم، اما با زیاد کردنِ اطلاعاتتون و مطالعه خیلی بهتر متوجه شرایط و نیاز هاتون میشید..
موفق باشید
اگه بخایم در موردِ دانشگاه استوکهلم صحبت کنیم به طورِ خاص، شما برای گرفتن پذیرش و یا فاند اول باید یه استاد پیدا کنید که باهاش مکاتبه کنید و قانعش کنید که شما رو بگیره به عنوان دانشجوی خودش... این مهم ترین کار هست و نیازی به مدرکِ خاصی یا امتحانِ خاصی نداره...
اما بیشترِ سوال های شما کلی هست و ربطی به یه دانشگاه خاص نداره و مشخص میکنه که خیلی اطلاعات ندارید این موردِ پذیرش گرفتن به طورِ کلی... برای همین بهتون توصیه میکنم اول جزوه رو کامل و با دقت بخونید و بعدش توی همین فروم ها، پست های قبلیِ تاپیک های مختلف رو بخونید... هم یه دیدِ خیلی خوب بهتون میده و هم خیلی از سوال هاتون رو جواب میده و هم اینکه متوجه میشید که چطوری باید شروع کنید...
بله شما شانس دارید برای گرفتنِ پذیرش هرچند کم، اما با زیاد کردنِ اطلاعاتتون و مطالعه خیلی بهتر متوجه شرایط و نیاز هاتون میشید..
موفق باشید
راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز