01-03-2014, 11:25 PM
من چون زیاد مطمئن نبودم جواب ندادم. ولی بر اساس تجارب دیگران (و نه به صورت رسمی) به نظر اینطور هست که اگر آستیگمات دو چشم هم علامت باشه با هم جمع میشه و اگر نباشه متوسط شون (نصب مجموعشون) در نظر گرفته میشه.
معمولا اعداد به صورت زیر گزارش میشه:
od: -2.50 -2.50*175
که برای نمونه برای ایشون هر دو منفی بوده و برای همین در مجموع 11.25 میشه.
دو نکته که باید در نظر بگیرید یکی اینکه برای فوق دیپلم یا بالاتر باید در مجموع بیشتر از 10 باشه و دوم هم اینکه ظاهرا هنگام معاینه سه قطره میدراکس میریزن که ممکنه قدری این نمره ها رو کمتر کنه. به همین دلیل شاید بهتر باشه به چشم پزشک بگین با قطره براتون کنترل کنند و علامت اینها رو هم بنویسند که مثبت هستند یا منفی که اگر هم علامت بودند اصولا باید معاف بشین.
پینوشت: همونطور که گفتم اینها بر اساس اطلاعات غیر رسمی بودند.
معمولا اعداد به صورت زیر گزارش میشه:
od: -2.50 -2.50*175
که برای نمونه برای ایشون هر دو منفی بوده و برای همین در مجموع 11.25 میشه.
دو نکته که باید در نظر بگیرید یکی اینکه برای فوق دیپلم یا بالاتر باید در مجموع بیشتر از 10 باشه و دوم هم اینکه ظاهرا هنگام معاینه سه قطره میدراکس میریزن که ممکنه قدری این نمره ها رو کمتر کنه. به همین دلیل شاید بهتر باشه به چشم پزشک بگین با قطره براتون کنترل کنند و علامت اینها رو هم بنویسند که مثبت هستند یا منفی که اگر هم علامت بودند اصولا باید معاف بشین.
پینوشت: همونطور که گفتم اینها بر اساس اطلاعات غیر رسمی بودند.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -