02-03-2014, 11:32 AM
(02-03-2014, 10:45 AM)'خانوم میم' نوشته:خانوم نیکس، نمی دونم منظورت رو درست فهمیدم یا نه. اما خواستم بگم که لزومی نداره حتما موقع مصاحبه نامه ی پذیرش به دستت رسیده باشه. من خودم برای بهاری که می آد اقدام کردم. نامه اصلی پذیرش هم هنوز به دستم نرسیده. اما وقتم رو زودتر گرفتم و مصاحبه ام رو هم رفتم. اگر به چک لیست ویزا یک نگاهی بندازی، می بینی که یک گزینه اش نوشته یا نامه ی پذیرش یا اینکه تاییدیه ای از اینترنشنال آفیس دانشگاه بیاری که تو در این دانشگاه اپلای کردی و منتظر جواب نهایی هستی. من این نامه رو از دانشگاه گرفتم. سفارت هم از من پذیرفت و گفت ما مدارکت رو می فرستیم آلمان و هر وقت پذیرشت اومد، در اولین فرصت بیا تحویلمون بده. خلاصه غصه نخورید. اینم نامه ی من و نامه ای که از دانشگاه گرفتم:Hello,
I was just going through the checklist of the embassy for my visa appointment, which is this Thursday. One of the requirements is "Zulassung o.Bewerberbestätigung". Is it possible for the university to give me a confirmation of the receipt of my application today, or tomorrow at the latest, stating that I have indeed sent an application to this university and that I am awaiting my result? Apparently, a confirmation letter will suffice for my visa procedure at this stage.
عالی بود.دانشگاه وقتی مدارکم رسیده بود همچین میلی خودبه خود داده بود.واسه ترم دیگه هم حتما میده.که مدارکتون رسید به محض تصمیم گرفتن در مورد zulassung خبر میدیم.