02-03-2014, 05:14 PM
(01-03-2014, 12:44 AM)'spt' نوشته:والا در این حد جزئیات من خبر ندارم ولی هلند دانشگاه خوب زیاد داره... اگه واقعا رتبه ی 2 جهان باشه نه شانستون زیاد نیست متاسفانه... اما حتما تلاشتون رو بکنید و نا امید نباشید ازش... احتمالِ گرفتنشون هم هست...
من دقیقا نمیدونم چون رشتم این نیست... توی انجمنِ کشاورزی بپرسید خیلی فک کنم بیشتر بهتون کمک بشه... دانشگاه توئنته هم توی کشاورزی فعاله... یه سری برنامه هم هر سال اعلام میکنن برای دکترا که همکاریِ دانشگاه ها و موسسات هست، مثل ITC....
باید بگردید...
امیدوارم کمک کرده باشم
ببخشید برم کدام قسمت انجمن کشاورزی؟
من چه جوری میتونم بفهمم دانشگاه های هر کشور چه رشته هایی رو دارن و رنکینگشون چنده؟
مثلا هر جایی گشتم فقط تونستم بفهمم Wageningen Universityدر رنک 2 جهانی قرار داره، دیگه هیچ اطلاعات دیگه ای پیدا نمیشه. مثل دیگر دانشگاه های کشاورزی همان کشور، رنکینگشون ویا حتی شاید رشته منو(اصلاح نباتات) نداشته باشن. واسه دانشگاه های آمریکایی اطلاعات زیادی هست،حتی متل گرایش های هر کدام از دانشکده ها، اینجوری من راحت میتونم بفهمم کدام دانشگاه گرایش منو که اصلاح نباتاته(plant breeding) داره. من واقعا گیج شدم، بجز آمریکا هیچ اطلاعاتی در مورد سایر کشورها ندارم. ممنون میشم اگه بتونید راهنمایم کنید.
با تشکر
من چه جوری میتونم بفهمم دانشگاه های هر کشور چه رشته هایی رو دارن و رنکینگشون چنده؟
مثلا هر جایی گشتم فقط تونستم بفهمم Wageningen Universityدر رنک 2 جهانی قرار داره، دیگه هیچ اطلاعات دیگه ای پیدا نمیشه. مثل دیگر دانشگاه های کشاورزی همان کشور، رنکینگشون ویا حتی شاید رشته منو(اصلاح نباتات) نداشته باشن. واسه دانشگاه های آمریکایی اطلاعات زیادی هست،حتی متل گرایش های هر کدام از دانشکده ها، اینجوری من راحت میتونم بفهمم کدام دانشگاه گرایش منو که اصلاح نباتاته(plant breeding) داره. من واقعا گیج شدم، بجز آمریکا هیچ اطلاعاتی در مورد سایر کشورها ندارم. ممنون میشم اگه بتونید راهنمایم کنید.
با تشکر
برای کشف اقیانوس های جدید، باید شهامت ترک ساحل آرام خود را داشته باشید
این جهان، جهان تغییر است نه تقدیر. (آلبرت انشتین)
این جهان، جهان تغییر است نه تقدیر. (آلبرت انشتین)