19-08-2011, 11:19 PM
(19-08-2011, 08:43 PM)soilman نوشته: فراز جان
در مورد جمله ی اولت درست ولی کلا قضیه شکل دیگری است...اساتید خیلی کم به شرایط دانشجوها اشراف دارن!مثلا اساتید فکر نمی کنن که مثلا نمرات افرادی که با هم فرق می کنه چه فاکتورهایی باعثش شده...همیشه مثل ضرب المثل معروف عقلشون به چشمشونه!حالا نمرات رو ادامه بده تا هزار تای چیز دیگه
در مورد امتحانات منظورتو نفهمیدم...خوب برای امتحانات کورس های سال دوم رو که نمیشه بین تابستون امتحان داد که
منظورم بیشتر این بود که هنگامی که من نوعی هنوز هیچ فرصتی نشده که تحقیقی، پروژه ای شروع کنم چجوری می تونم متقاعد کنم استاد مورد نظر که واجد شرایط اون پوزیشن یا هر شکل نوع دیگر هستم؟
در ضمن منظورم تاریخ احتمالی پایان کردن درس نبود،گرچه اون هم اشاره ی خوبی است ولی بیشتر افراد زودتر از موعد مقرر تمام می کنن...منظورم اشاره به شروع و پایان اون تز هست که بعد از اون تازه میرسه نوبت به ارائه ی مقاله...چون طبیعتا نوشتن مقاله در حین کار اون هم در سطح ارشد کار راحتی نیست....
از مجموع سخنانت برداشتم این بود که یه پروپزال که می تونه به شکل sop یا هر چیز دیگری باشه و رزومه(حتی متوسط) در کنار هم راهگشا باشه
سپاس
من متوجه نشدم که نگرانی شما بابت نداشتن پیشینه پژوهشی؛ نمرات پایین؛ یا عدم فارغ التحصیلی در سال جاری است؟ در مورد پیشینه پژوهشی اگه بتونی از پایان نامه ات یک یا چند مقاله قابل چاپ در مجلات علمی معتبر رشته خودتون بنویسیدکه خیلی خوبه حتی اگه هنوز کامل ننوشتی یا برای جایی نفرستادی می تونی تو رزومه بیاری و جلوش بنویسی (in progress). ضمنا چون بین فراغت از تحصیل و اپلای برای دکتری فاصله زمانی وجود نداره اساتید به اندازه افرادی که چند سال از فارغ التحصیلی انها میگذره از شما انتظار ندارند. می تونید با نوشتن یک SOP قوی و نمرات بالای زبان احتمال گرفتن پذیرش رو بیشتر کنید و اثر پایین بودن بعضی نمرات رو کمتر کنید. در مورد زمان فراغت از تحصیل هم می تونی زمان اتمام درست رو بنویسی