03-03-2014, 03:27 PM
(03-03-2014, 02:28 PM)'خانوم میم' نوشته:سلام به خانوم نیکس! مرسی که به منی که هنوز اول خطم، احساس مجرب بودن و آخر ِ خط بودن می دین. ;- )
به نظر من، به غیر از این پذیرشی که الان دستتونه، بازم باید برای ترم بعد حتما یک نامه ی جدید بگیرید که نشون بده تحصیلتون رو انداختید برای ترم بعد. توی اون نامه اصلا می تونید به دانشگاه بگید که توضیح هم بده که ترم قبل هم پذیرفته بوده شما رو. البته این پذیرش قبلی هم همراهتون باشه که اگه خواستند نشون بدید. اما فکر نمی کنم بگیرند. من خودم نامه ای که از دانشگاه بردم، پشت سرش نامه ی اوکی ِ رییس دپارتمان هم بود. اما اون رو پاره کرد و انداخت دور. فقط یک صفحه نامه ی اینترنشنال آفیس رو برداشت.
به جای اون ایمیلی که دانشگاه بعد از دریافت مدارکتون به صورت اتوماتیک براتون فرستاده بود، به نظرم بهتره به دانشگاه بگید که یک نامه خطاب به سفارت بنویسه، با مهر و امضا و روی ورق رسمی دانشگاه و این بساط.
من هم آنلاین وقت گرفتم. هر صبح و شب هم می رفتم چک می کردم. اصلا توی این سایت هم عضو شدم که بپرسم قضیه چی هست و شاید جور دیگه ای هست و من خبر ندارم.
روز مصاحبه هم فکر می کنم تنها برید بهتره. چون همراهتون که در هر صورت نمی تونه بره داخل. موبایل رو هم که اون موقع مصاحبه با خودتون نمی برید داخل. نگران هم نباشید، همه ی موارد داخل چک لیست رو اگر ببرید، به چیز دیگه ای نیازی نیست. من خودم برای محکم کاری، از هر نسخه ی اصل، دو تا کپی بردم. یعنی یکی اضافه هم بردم، چون شنیده بودم بعضی وقت ها شده که از بعضی ها به جای یکی دو تا بخوان. صبح زود هم وقت بگیرید بهتره، چون بالاخره معمولا حداقل یه یک ساعتی معطل می شید.
ببخشید شما بعد رزرو وقتتون همون روز اون ایمیلو به همون آدرس terminbuchung@tehe.diplo.de فرستادین؟یعنی ممکنه وقتها شبها باز شه؟نمیدونید برای چند روز یا چند ساعت باز میشه.خوشبحالتون