04-03-2014, 12:28 AM
سلام. چند تا سوال دیگه برام پیش اومده. از اونجایی که من و همسرم با هم میخوایم برای پذیرش اقدام کنیم و هر کدوممون یه شرایط متفاوت رو از ابتدا تا الان داشتیم، واقعا سخته. تقریبا همه مدارک من بجز پاسپورت آماده شده و برای همسرم مدرک دیپلم مونده!
تو مدارکی که تو پست اول گفتم که دانشگاه میخواد کپی پاسپورت هم هست. از اونجایی که دانشگاه به دلیل اینکه هنوز وضعیت فارغ التحصیلی من رو مشخص نکرده نامه ای به نظام وظیفه نمیده که بتونم بقیه کارای گذرنامه رو انجام بدم و با توجه به ددلاین دانشگاه هایی که مشخص کردم ( 15may )، و محاسبه زمان دو سه هفته ای صدور گذرنامه و سایر مشکلات پیش بینی نشده ممکنه که تا اون زمان گذرنامه آماده نشه که کپی اون رو بفرستم.
نکته دیگه در رابطه با مدرکی با عنوان گواهی قبولی در کنکور هست که هنوز سراغش نرفتم. اونم ظاهرا یکی دو هفته طول میکشه تا آماده بشه ( که خود اون هم دربارش سوال هست ). برای زبان هم میخوام 12 april رزور کنم که با حساب یه ماه تا ارسال کارنامه مشکلی پیش نیاد.
حالا سوالات من
تو مدارکی که تو پست اول گفتم که دانشگاه میخواد کپی پاسپورت هم هست. از اونجایی که دانشگاه به دلیل اینکه هنوز وضعیت فارغ التحصیلی من رو مشخص نکرده نامه ای به نظام وظیفه نمیده که بتونم بقیه کارای گذرنامه رو انجام بدم و با توجه به ددلاین دانشگاه هایی که مشخص کردم ( 15may )، و محاسبه زمان دو سه هفته ای صدور گذرنامه و سایر مشکلات پیش بینی نشده ممکنه که تا اون زمان گذرنامه آماده نشه که کپی اون رو بفرستم.
نکته دیگه در رابطه با مدرکی با عنوان گواهی قبولی در کنکور هست که هنوز سراغش نرفتم. اونم ظاهرا یکی دو هفته طول میکشه تا آماده بشه ( که خود اون هم دربارش سوال هست ). برای زبان هم میخوام 12 april رزور کنم که با حساب یه ماه تا ارسال کارنامه مشکلی پیش نیاد.
حالا سوالات من

- به نظرتون برای گذرنامه چیکار کنم؟
- این گواهی قبولی کنکور برای من که دانشگاه آزاد خوندم به چه صورته؟ البته اون موقع سراسری هم قبول شده بودم. تازه تو دانشگاه آزاد هم بعد از سه سال خوندن انتقالی به یه دانشگاه دیگه گرفتم. یه سری گفته بودن نمیخواد، یه سری هم گفته بودن باید بری سازمان مرکزی. شما می دونید؟
- برای همسرم که کاردانی خونده، گواهی قبولی تو کاردانی مد نظره یا قبولی کارشناسی؟
- اصلا این مدرک گواهی کنکور تو این نیازهای اولیه دانشگاه برای اپلای نیست. پس این صحبت هایی که در موردش میشه ماله کجاست؟ سفارت این گواهی رو میخواد؟
- با توجه به اینکه برای تهیه این مدارک چند روزی از وقتم گرفته میشه و همینطوری هم حدود 40 روز تا امتحان زبان فرصت هست و تازه چند روزیه که شروع به خوندن زبان کردیم. آیا تو این فرصت کم می تونیم در حد نمره 90 به بالا بگیریم؟ میدونم جوابتون اینه که بسته به شخص فرق میکنه ولی میخوام نظرتون رو بدونم. ریسکش زیاده یا نرماله؟
- با توجه به این شرایطی که توضیح دادم و توضیحات قبلی شانس موفقیتمون برای رسوندن مدارک و گرفتن پذیرش چقدره؟ اصلا با توجه به این شرایط تلاش برای ترم پاییز 2014 کار درستی هست یا به نظرتون برای ترم بعدش یعنی تابستان 2015 اقدام کنیم (که فرصت خوندن بیشتری برای زبان داریم و مدارکمون ردیف شده)؟