(04-03-2014, 10:32 AM)'banafsheh82' نوشته: دوست عزیز ممنون از اینکه جواب من رو دادید
بله چون فقط ۲۴ تا تست tpo داشتم و مجموعه کاملش در اختیارم نبود به همون تعداد اکتفا کردم و از قرار معلوم که اصلا کافی نبوده.به نظر شما باید معلم خصوصی بگیرم در این مدت کمی که دارم یا با همین منابعی که شما معرفی کردید پیشرفتی هم حاصل میشه؟ واقعا ممنون میشم اگر لینکی که گفتید رو برام اینجا بگذارید.
ممنون از راهنماییتون
سلام
خیر اصلا استاد نیاز نیست به نظر من البته که میدونم واسه شما هم همینطوره. استاد به نظرتون چیکار میکنه؟!
زدن تست یک قلق خاص داره که مهمه و واسه هر کسی متفاوته.
متاسفانه نمیدونم اون لینک کجا رفته ولی توصیه اکید دارم این پست رو که دوستمون Michael زحمت کشیده رو بخونین خیلی خوبه.
به طور خلاصه اگه وقت داری حتما تستهای نرم افزار کمبریج و کتاب mastering skill رو بزن.
لینک دانلودش رو هم باز فک کنم میتونی به راحتی تو اینترنت یا همین فروم پیدا کنی.
بااحترام
خیر اصلا استاد نیاز نیست به نظر من البته که میدونم واسه شما هم همینطوره. استاد به نظرتون چیکار میکنه؟!
زدن تست یک قلق خاص داره که مهمه و واسه هر کسی متفاوته.
متاسفانه نمیدونم اون لینک کجا رفته ولی توصیه اکید دارم این پست رو که دوستمون Michael زحمت کشیده رو بخونین خیلی خوبه.
به طور خلاصه اگه وقت داری حتما تستهای نرم افزار کمبریج و کتاب mastering skill رو بزن.
لینک دانلودش رو هم باز فک کنم میتونی به راحتی تو اینترنت یا همین فروم پیدا کنی.
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.