05-03-2014, 12:20 AM
(04-03-2014, 03:06 PM)'elahe' نوشته: سلام من برای رایتینگ احساس میکنم ضعف گرامری دارم و در واقع اعتماد به نفس لازم برای جمله بندی رو ندارم
نظرتون راجع به کتاب grammar for ielts چیه؟
2 درسش رو خوندم خووب بوده تا الان ، برای تافل کار آمد هست؟
دوست عزیز کلا زیاد نگران گرامر نباشید با جملات ساده به راحتی حتی نمره کامل رو میارید.(البته واسه گرامر کتاب english grammer in use و یا practical english رو اگه میخواید بخونید ولی نظر خود من اینه که رایتینگ رابطه مستقیمی با ریدینگ داره یعنی شما هر چقدر متن بخونی میتونی همونقدر با ساختار بهتر جملات اشنا بشی.
مهمترین نکته در رایتینگ چگونگی بسط ایده ها هستش و همچنین بکار بردن لغات مناسب و همچنین رعایت ساختار notefull با استفاده از لغاتی غیر از لغاتی که joseph گفته.
خوشبختانه لینک مورد نظر رو پیدا کردم.
بفرما.
بااحترام
مهمترین نکته در رایتینگ چگونگی بسط ایده ها هستش و همچنین بکار بردن لغات مناسب و همچنین رعایت ساختار notefull با استفاده از لغاتی غیر از لغاتی که joseph گفته.
خوشبختانه لینک مورد نظر رو پیدا کردم.
بفرما.
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.