05-03-2014, 02:43 AM
(آخرین تغییر در ارسال: 05-03-2014, 04:07 AM توسط ForeverBlue.)
(05-03-2014, 01:20 AM)'sanay' نوشته: سلام دوستان
من هم شدیدا علاقه مندم یکی از کشورهای اسکاندیناوی پذیرش بگیرم که الویتم نروژه...
لیسانش معماری از دانشگاه زنجان معدل 14
فوق لیسانس معماری دانشگاه غازی آنکارا معدل 3 از 4
دو مقاله که تو ایران چاپ شد و دو تا در ترکیه که یکیش از پایان ناممه
حدود 10 سال سابقه کار در ایران و ترکیه در رشته خودم
مدرک زبان ندارم فعلا
چند تا توصیه نامه خوب دارم از اساتید معماری ترکیه و ایران
ممکنه در مورد رزومه من نظرتون رو بگین؟و اینکه کدوم دانشگاهها رو پیشنهاد می کنین؟ در مورد مدرک زبان من تو خیلی از سایتها دیدم که ننوشتن مدرک می خوان!! من با چند تا از دانشجوهای دکتری در سوئد صحبت کردم اونها هم گفتن مدرک نمی خوان فقط از طریق اسکایپ یا تلفن مصاحبه می کنند که سطح زبان رو بسنجند!! این قضیه در مورد نروژ و فنلاند هم صدق می کنه؟ و آخرین سئوالم هم اینه که من خیلی دوست دارم با یکی از دانشجوهای معماری مقطع دکتری در نروژ،سوئد یا فنلاند آشنا بشم بین دوستان کسی هست؟یا کسی رو با این شرایط می شناسه؟
درود بر شما و خوش آمدید به این فروم
با توجه به این که معدل لیسانس شما چندان خوب نیست و از طرفی معدل فوق لیسانس شما هم چندان بالا نیست و مدرک زبان هم ندارید، متاسفانه وضعیت خوبی برای پذیرش دکتری ندارید.
در کشورهایی که اشاره کردید معمولا رقابت برای پذیرش دکتری بسیار فشرده است و اساتید تمایل دارند تا به دانشجویانی که از قبل آشنایی دارند پذیرش بدهند. به همین دلیل پذیرش گرفتن برای کسانی که خارج از اروپای غربی و امریکا (و کشورهای مشابه) تحصیل کرده اند بسیار سخت تر میشود.
حتی اگر به شما گفته باشند مدرک زبان نمیخواهد (که از نظر من درست نیست)، فکر نکنم اساتید تمایل داشته باشند به دانشجویی که مدرک زبان معتبر ندارد پذیرش بدهند.
با توجه به این که معدل لیسانس شما چندان خوب نیست و از طرفی معدل فوق لیسانس شما هم چندان بالا نیست و مدرک زبان هم ندارید، متاسفانه وضعیت خوبی برای پذیرش دکتری ندارید.
در کشورهایی که اشاره کردید معمولا رقابت برای پذیرش دکتری بسیار فشرده است و اساتید تمایل دارند تا به دانشجویانی که از قبل آشنایی دارند پذیرش بدهند. به همین دلیل پذیرش گرفتن برای کسانی که خارج از اروپای غربی و امریکا (و کشورهای مشابه) تحصیل کرده اند بسیار سخت تر میشود.
حتی اگر به شما گفته باشند مدرک زبان نمیخواهد (که از نظر من درست نیست)، فکر نکنم اساتید تمایل داشته باشند به دانشجویی که مدرک زبان معتبر ندارد پذیرش بدهند.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ