05-03-2014, 11:43 AM
(آخرین تغییر در ارسال: 05-03-2014, 11:45 AM توسط ahmadpashaei.)
(05-03-2014, 10:57 AM)'فرید' نوشته: قبلا این موضوع من گفتم ولی چون اشتباه زیاد میشه دوباره می گم. iBT= Intenet-based test و CBT= Computer-based test و اصلا ربطی به تافل و جی ار ای نداره. حتی برای ایلتس هم همین اصطلاح بکار می برند. امتحان جی ار ای در همه جا CBT بوده و الان در ایران روش جدید بکار می برند که iBT و احتمالا در جاهای دیگه هم از این روش استفاده بشود. تفاوت هایی از لحاظ فنی دارند و امنیت برگزاری آزمون و سوال ها بالاتر می رود و ارتباطی به سوال ها و نحوه برگزاری آزمون نداره. دلیلی هم که CBT تو ایران نبوده احتمالا بخاطر همین مسائل ایمنی ازمون بوده.
سلام.می فرمایید که در ایران ibt GRE برگزار میشه نه CB؟! در ضمن من میدونم و از پیک سنجش و سایت سنجش و کتابهای رفرنس و صدها جای دیگه دیدم که iBT و یا ibT مینویسند نه ibt، بنابراین t میتونه test باشه ولی T اجبارا باید TOEFL باشه یعنی: ibT=internet based TOEFL.
با تشکر
با تشکر
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم