05-03-2014, 11:41 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 05-03-2014, 11:41 PM توسط roshanak25.)
(05-03-2014, 02:53 PM)'sanay' نوشته:ممنونم که پاسخم رو دادین...
یعنی کلا بی خیال بشم؟این مساله خیلی برام مهمه.... می تونم مدرک زبان بگیرم شاید بتونم 6 بیارم ولی من حداقل با 7،8 نفر در این مورد صحبت کردم که الان مشغول به تحصیلند در مقطع دکتری و هیچ کدوم مدرک زبان ارائه ندادن...
به نظرتون من باید چه کارهایی بکنم تا بتونم پذیرش بگیرم؟
علاوه بر صحبتهای دوستمون به نظر من میتونید از قسمت نتایج پذیرش همین فروم که در نوار آبی بالا سمت راست هست، رزومه هم رشته های خودتون (یا حالا رشته های نزدیک) رو بررسی کنید و ببینید کسانیکه قبلا تونستن از کشورهای مورد نظر شما پذیرش بگیرن در چه حدی بودن. همچنین قسمت نتایج پذیرش این فروم رو هم با دقت چک کنید.
یک نکته مهم دیگه اینکه توصیه میکنم انتخابهاتون رو محدود نکنید به کشورهای اسکاندیناوی، اینجوری ریسکش خیلی بالاست. حالا حتما شما هم دلایلی واسه خودتون داشتین که اونارو انتخاب کردین، اما به نظر من بهتره حداقل در اولویتهای بعدیتون دیگر کشورهارو قرار بدین
اصلا هم بیخیال نشین
موفق باشید
یک نکته مهم دیگه اینکه توصیه میکنم انتخابهاتون رو محدود نکنید به کشورهای اسکاندیناوی، اینجوری ریسکش خیلی بالاست. حالا حتما شما هم دلایلی واسه خودتون داشتین که اونارو انتخاب کردین، اما به نظر من بهتره حداقل در اولویتهای بعدیتون دیگر کشورهارو قرار بدین
اصلا هم بیخیال نشین
موفق باشید
برای رسيدن به هدف، بايد از مرز خستگی گذشت؛ بايد نيرومندتر از توان خود بود. گروتوفسكی
همیشه به خود اعتماد داشته باشید. اگر یک بار کاری را با موفقیت انجام داده باشید، بازهم می توانید. آنتونی رابینز
همیشه به خود اعتماد داشته باشید. اگر یک بار کاری را با موفقیت انجام داده باشید، بازهم می توانید. آنتونی رابینز