06-03-2014, 11:18 AM
(06-03-2014, 12:29 AM)'rulany' نوشته:براي ارشد در مجموع گرفتن فاند سخت.اما براي آمريكا وابستگي شديدي به نمره ي تافل و مهم تر GRe شما داره. براي اروپا كه معمولا فاند خبري نيست و فقط شايد بتونيد براي بورس اراسموس اقدام كنيد كه اونم واقعا گرفتنش كار بسيار بسيار سختيه.
اگر نمره زبانت بالا باشه و همچنين قسمت رياضي GRE رو نمره كامل بگيري و يا حداقل 168 به نظر من 99% از دانشگاه هاي خصوصي تركيه ميتوني فاند بگيري.دانشگاه هايي مثل Bilkent , Sabanci , Koc هم خصوصي هستند و هم رنكينگ بسيار بسيار بالايي دارند و هم دست به فاند دادنشون به ارشديا خيلي خوبه.اصلا اينطوري بگم اگر نمره رياضي GRE هموني كه گفتم باشه من بهت تعهد ميدم 99.99999% فاند ميگيري.
در مورد آسيا هم ميتوني براي بورس دولتي چين اقدام كني كه باز هم بسيار بسيار رقابتي هست .
در مورد ساير كشور ها ميشه به مكزيك اشاره كه كه دانشگاه هاي مونتري و گوادالاخارا و همچنين دانشگاه UNAM در مكزيكوسيتي بسيار قوي هستند و اگر هدف نهاييت آمريكا باشه از گزينه هاي بالايي بسيار مناسب تر هست.
اگر پر تلاش و صبور باشي ميتوني از كشورهايي مثل برزيل از دو سه تا دانشگاه اولشون فاند بگيري كه ميشه گفت برزيل براي رشته ي شما حدود 4 يا 5 تا زير رنك 200 در رنكينگ QS داره.احتمال فاند به شرط شانس و چرب زبونيت نسبتا خوبه.
گزينه ي آخري هم كه به ذهنم الان ميرسه كشور كره جنوبي هست كه البته بيشتر فاند براي Direct Ph.D ها هست و اين خودش شايد يه عيب براي بعضي ها باشه
ممنون از راهنماییتون ، همون طور که خودتونم حدس زدین هدف نهاییم آمریکاس اما تا حالا راجع به مکزیک یا ترکیه چیزی نشنیده بودم. واسه اطلاعات بیشتر باید چی کار کنم؟ مکزیک یه کم خطرناک نیست ؟ ;-)