07-03-2014, 12:57 AM
(06-03-2014, 04:29 PM)Charming نوشته:سلام
فارغ از دانشگاه ازادی بودن معدلتون خیلی خوبه و این واسه به خصوص کانادا اهمیت ویژه ای داره. شما قطعا سعی کن تافل رو بالای 100 بیاری که به احتمال زیاد میتونی از دانشگاههای متوسط به بالا( حالا نه اون سه دانشگاه معروف - چون تعداد اپلیکنت ها زیاده و بعضی ها مقاله دارن در نتیجه مخ استاد رو میزنن!!)
اگه مقاله isi داشتین که خوب کمی قطعی تر میشد نظر داد. خودتون میدونید حتما که واسه دکترا زوم روی مقاله هستش بیشتر چون انتظار هم دارن.
چون به ترتیب اولویت گفتین :
من آمریکا رو توضیح بدم و اون سه کشور اخر تو قسمت های مربوطه تو هیمن فروم بپرسین پاسخ میدن. فقط این رو میدونم استرالیا بیشتر دنبال دانشجوهایی هست ک مقاله دارن(باز تحقیق کنید.)
شک نکن اگه تافل حتی بالای 90 و جی ار ای رو بالای 310 و 320 به بالا که چه بهتر بیاری با کمی شانس پذیرش با فاند میگیرین.
اگه امریکا هدف اولت هست روی GRE سرمایه گذاری کن شدید. انصافا خیلی مهمه. روی تافل هم همینطور ولی نه به شدت GRE.
واسه کانادا هم گفتم سعی کن زبان رو بالا بیاری.
در نهایت واسه چند کشور اقدام کنید.(کلا برق و مکانیک و کامپیوتر خواهان زیاد داره)
بااحترام
سلام دوستان یه سوال داشتم.من الان کارشناسی رو توی یه دانشگاه متوسط شهرستانی خوندم یعنی ارومیه.معدل لیسانسم هم پایینه 14.5
بعد اینکه من ارشد دادم امسال نخونده بودم ولی دانشگاه خودمون قبول میشم به نظرتون برم یا بشینم یه سال پشت کنکور تا اینکه از دانشگاه شریف یا تهران قبول شم.میخوام بدونم تاثیر دانشگاه توی گرفتن پذیرش چقدر هستش و آیا ارزش داره یه سال از عمرم بره؟ یعنی میخوام بدونم این یه سال و خوندن در دانشگاه ممتاز تر میتونه توی گرفتن پذیرش از دانشگاه با رنک بهتر کمک کنه؟
میدونید سوال اینجاست که آیا خوندن توی یه دانشگاه شهرستانی با معدل بالا بهتره یا خوندن توی دانشگاه بهتر و ممتاز تر و سرشناستر و شاید با معدل کمتر