(07-03-2014, 11:51 AM)'ayene' نوشته: سلام به همه دوستان
من معدل لیسانسم 13.09 از دانشگاه باهنر کرمانه و ارشدم از صنعتی اصفهان با معدل 18.30
تو ارشد شاگرد اولم
جی ار ای و تافل هم تابستون امتحان می دم و وضعم بد نیس
یک ژورنال ieee معتبر هم دارم با IF 1.7 که اسم اول هستم و 2 تا هم داخلی کنفرانسی دارم
یک سوال دارم
معدل پایین کارشناسیم چقدر تو رزومم تاثیر منفی داره؟ آخه دانشگاه ما تو لیسانس واقعا وحشتناک بود و نمرات همه داغون بود. معدل رشته ما 12.89 بوده. این بدلیل اساتید مزخرفمون بوده چون خود من الان تو صنعتی اصفهان شاگرد اولم. بقیه چه هامونم هر جا هستن معدلاشون خیلی بالاه. اینکه معدل ورودی ما خیلی پایینه میتونه یک فاکتور مثبت برای من باشه و روش مانور بدم؟
ممنون
دوست عزیز دقت کنید در حالت کلی معدل لیسانس معدل لیسانسه و تقریبا قابل جبران نیست. اما دقت کنید شما در واقع با گرفتن نامه ای از دانشگاه لیسانستون و ترجمه اون و فرستادنش به دانشگاه مقصد میتونید نشون بدید که شما در لیسانس جزو شاگردهای خوب بودید و معدل کم دلیل بر عدم درس خواندن شما نمیتونه باشه(البته تو کارنامه دانشگاه هم این مورد ذکر میشه معمولا که رتبه فرد در ورودی مربوطه چند هستش در میان دانشجوهای دیگر) پس میتونه فاکتور مثبت باشه ولی تا چه حد؟
این رو قط admission committee باید جواب بده!
شما اگر امریکا هدفته حتما روی GRE وقت بذار که اگه بتونی نمره بالای 320 بیاری خیلی خوب میشه. مقاله هم یه دونه دیگه ISI بدی خوبه وگرنه زیاد روش مانور نده. تافل هم بالای 90 یا حتی 100 بشی که باز خوبه.
پس شما روی GRE وقت بذار + مقاله... هستن دانشگاههایی که بیشتر تمرکزشون روی GRE و مقاله دانشجو هست. شما باید نشون بدید که معدل کم لیسانستون ربطی به شاگرد تنبل بود نداره[img]images/smilies/wink.gif[/img]
واسه کانادا هم اکثرا GRE نمیخواد و شدیدا معدل محورن دانشگاههاش حالا فارغ از بحثی که کردیم( اگه کانادا مد نظره حتما استاد پیدا کن و سعی کن مقاله باز بدی)
بااحترام
این رو قط admission committee باید جواب بده!
شما اگر امریکا هدفته حتما روی GRE وقت بذار که اگه بتونی نمره بالای 320 بیاری خیلی خوب میشه. مقاله هم یه دونه دیگه ISI بدی خوبه وگرنه زیاد روش مانور نده. تافل هم بالای 90 یا حتی 100 بشی که باز خوبه.
پس شما روی GRE وقت بذار + مقاله... هستن دانشگاههایی که بیشتر تمرکزشون روی GRE و مقاله دانشجو هست. شما باید نشون بدید که معدل کم لیسانستون ربطی به شاگرد تنبل بود نداره[img]images/smilies/wink.gif[/img]
واسه کانادا هم اکثرا GRE نمیخواد و شدیدا معدل محورن دانشگاههاش حالا فارغ از بحثی که کردیم( اگه کانادا مد نظره حتما استاد پیدا کن و سعی کن مقاله باز بدی)
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.