07-03-2014, 08:44 PM
(05-03-2014, 04:53 PM)'ramin13' نوشته: با عرض سلام وخسته نباشيد
1- من ورودي سال81 رشته فيزيک بودم ودرسال 85 انصراف داده وبه رشته حسابداري رفتم ودرسال 89 فارغ التحصيل شدم(دانشگاه اروميه).سپس باقبولي درمقطع ارشد دانشگاه آزادتبريز(سال89) در رشته حسابداري وبادردست داشتن برگ ابطال معافيت دراين مقطع ثبت نام وتحصيل نمودم تااينکه هنگام گرفتن مجوز دفاع معلوم شد که براي من معافيت تحصيلي صادرنشده است.بامراجعات پي درپي به نظام وظيفه شهراروميه متوجه شدم که هنگام انصراف وتغيير رشته دانشگاه براي من درخواست معافيت مجدد ننموده ونظام وظيفه اروميه نيز بنده را ديپلم اعلام کرد وهيچ کمکي به بنده نکرد(گفتن سنوات کارشناسيت زياد شده)
2-باتوجه به اين شرايط آيا نظام وظيفه تهران مشکل من را حل خواهد نمود وبراي من معافيت مجدد (مثل ثبت ماقبل 90 درسامانه پليس10)صادرخواهد کرد.
3-البته بعد ازيک ماه پيگيري پي درپي نظام وظيفه اروميه اعلام کرد که بامدرک ديپلم مدارک اعزام بفرستم وبا برگ اعزامي که بدستم مي رسد آنرا تبديل به ليسانس کرده وسپس بعد ازدفاع ازپايان نامه واخذ مدرک دوباره برگه اعزام راتبديل به فوق ليسانس نموده وبنده باغيبت ومدرک ارشد به خدمت اعزام شوم. ولي اين راهي که پيشنهاد کردن هم سخته وهم ريسکش زياده. ازدوستان اگر کسي اطلاعي دراين مورد دارن شديدا نيازبه کمک دارم بسيار شرايط سختي برام پيش اومده با تشکر فراوان
دوستان چراکمکم نمی کنید؟؟[img]images/smilies/rolleyes.gif[/img]
دوست من، همونجور که M1KE عزیز گفت، شرایط شما، خیلی پیچیده است. به همین دلیل پیشنهاد میکنم که این موضوع رو از طریق سامانه مشاوره نظام وظیفه (به صورت حضوری یا غیرحضوری) هم بپرسید. بنظرم اونها بهتر از هر کس دیگه ای میتونند شما رو در این زمینه راهنمایی کنند. در صورتی که به جواب سوالتون رسیدید، لطفا اون رو اینجا با سایر دوستان نیز به اشتراک بگذارید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.