Leopold عزیز سلام
من به استادم گفتم ممکنه کانفیرم کنید که منبع فاند من وزارت دفاع نیست و اینکه زمینه تحقیقاتیم چیه؟ ایشون خوشبختانه این جواب رو داد:
قسمت اول: مورد 4 که گفتید خیلی ذهنم رو مشغول کرده. میخوام حتما طوری اقدام کنم که کمترین ریسک و خطر رو برای فاندم داشته باشه و یه دفعه طوری نشه که همین فاند RA رو هم از دست بدم (در واقع نخوام ابرو رو درست کنم بزنم چشم رو هم کور کنم [img]images/smilies/dodgy.gif[/img]) به نظرتون اگر به استاد بگم میخوام بدون فاند برم سفارت و بعد که اومدم فاندم رو وصل کن؛ اینکار رو میکنه؟ خطری نداره؟ ذهنیت بدی برا استاد درست نمیشه؟
و اینکه اگر بدون فاند بخوام اقدام کنم، علاوه بر BS قوی، چه نکاتی رو باید بخاطر بند 214 و سوشال تای در نظر بگیرم؟ (با توجه به اینکه فامیلی در آمریکا نداریم)
-----------------------------------
قسمت دوم: برای من و همسرم خیلی مهمه که بتونیم ویزای مولتیپل بگیریم و میخوایم سفارتی بریم که بیشترین شانس رو برای این موضوع داشته باشیم. از اونجایی که شنیدم سفارت تاشکند و عشق آباد اگر ویزا بدند اکثرا مولتیپل میدن به نظر شما منطقیه که با همین فاند RA و نوشتن یه RP مناسب از سوی استاد، در اسرع وقت (اواسط فروردین) بریم یکی از این دو سفارت و شانس مون رو امتحان کنیم؟ حالا اگر ریجکت شدیم، بازم فرصت هست که بریم آنکارا...
اگر اینکار رو درست میدونید، برای این دو سفارت سوشال تای مهم تره یا رشته حساس؟ به عبارت دیگه با فاند حساس رفتن بهتره یا بدون فاند؟
خیلی خیلی ممنونم دوست عزیز
من به استادم گفتم ممکنه کانفیرم کنید که منبع فاند من وزارت دفاع نیست و اینکه زمینه تحقیقاتیم چیه؟ ایشون خوشبختانه این جواب رو داد:
Your source of funding will be National Science Foundation (NSF) and the research problem will be in the area of network controlled dynamical systems with application to social networks and power systems
سوالم رو در دو قسمت مطرح میکنم:قسمت اول: مورد 4 که گفتید خیلی ذهنم رو مشغول کرده. میخوام حتما طوری اقدام کنم که کمترین ریسک و خطر رو برای فاندم داشته باشه و یه دفعه طوری نشه که همین فاند RA رو هم از دست بدم (در واقع نخوام ابرو رو درست کنم بزنم چشم رو هم کور کنم [img]images/smilies/dodgy.gif[/img]) به نظرتون اگر به استاد بگم میخوام بدون فاند برم سفارت و بعد که اومدم فاندم رو وصل کن؛ اینکار رو میکنه؟ خطری نداره؟ ذهنیت بدی برا استاد درست نمیشه؟
و اینکه اگر بدون فاند بخوام اقدام کنم، علاوه بر BS قوی، چه نکاتی رو باید بخاطر بند 214 و سوشال تای در نظر بگیرم؟ (با توجه به اینکه فامیلی در آمریکا نداریم)
-----------------------------------
قسمت دوم: برای من و همسرم خیلی مهمه که بتونیم ویزای مولتیپل بگیریم و میخوایم سفارتی بریم که بیشترین شانس رو برای این موضوع داشته باشیم. از اونجایی که شنیدم سفارت تاشکند و عشق آباد اگر ویزا بدند اکثرا مولتیپل میدن به نظر شما منطقیه که با همین فاند RA و نوشتن یه RP مناسب از سوی استاد، در اسرع وقت (اواسط فروردین) بریم یکی از این دو سفارت و شانس مون رو امتحان کنیم؟ حالا اگر ریجکت شدیم، بازم فرصت هست که بریم آنکارا...
اگر اینکار رو درست میدونید، برای این دو سفارت سوشال تای مهم تره یا رشته حساس؟ به عبارت دیگه با فاند حساس رفتن بهتره یا بدون فاند؟
خیلی خیلی ممنونم دوست عزیز