10-03-2014, 09:16 AM
(09-03-2014, 09:29 PM)'m.mohaqeq' نوشته: با سلام. شاید من کم حوصله باشم و فروم رو خوب نگشتم ولی ممنون میشم سوالای زیر رو پاسخ بدید:
1. من میخوام برای اواسط شهریور GRE کامپیوتری بدم، تقریباً کی باید به فکر ثبتنام باشم؟
2. آیا برای GRE کامپیوتری نیز باید همانند آزمون کاغذی برای گرفتن کارت و شماره صندلی و این حرفا به سنجش مراجعه کرد (ساکن شهرستان هستم)؟
3. برای پرداخت مبلغ آزمون، حتماً باید از این موسسات واسط استفاده کرد؟ (اگر جواب مثبت است، اسم یک موسسه خوب را برام پیام خصوصی کنید؟ ممنون)
4. ترجیح میدم، آدرس خونه خودمون رو بدم به سایت ETS، آیا این کار را پیشنهاد می کنید؟
ممنون از شما
1 - از یک تا دو ماه بعد سایت ETS رو چک کنید و به محض باز شدن تاریخ ثبت نام کنید چون خیلی زود پر میشه. مثلا الان واسه خرداد باز شده!
2- برای امتحان کامپیوتری پرینت کامفرمیشن تیکت کافیه یعنی بهتره پیشتون باشه با کارت ملی یا پاسپورت. .
3- اگه کارت دارین که فبها! اگر ندارین بهتره تجربیات دوستان رو اینجا بخونید. اگر خواستید پیام بدید یه شرکت بگم که خودم چند بار استفاده کردم ازش و کاملا راضی هستم.
4-ظاهرا دیگه نسخه کاغذی رو نمیفرستن ولی در هر حال ادرس خونه تون رو دقیق بدید اگه بفرستن میاد دم در خونه.
بااحترام
2- برای امتحان کامپیوتری پرینت کامفرمیشن تیکت کافیه یعنی بهتره پیشتون باشه با کارت ملی یا پاسپورت. .
3- اگه کارت دارین که فبها! اگر ندارین بهتره تجربیات دوستان رو اینجا بخونید. اگر خواستید پیام بدید یه شرکت بگم که خودم چند بار استفاده کردم ازش و کاملا راضی هستم.
4-ظاهرا دیگه نسخه کاغذی رو نمیفرستن ولی در هر حال ادرس خونه تون رو دقیق بدید اگه بفرستن میاد دم در خونه.
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.