10-03-2014, 11:34 AM
(10-03-2014, 02:25 AM)'arminko' نوشته: سلام دوستان
اگه میشه جوای سوال منم بدید ممنون میشم
خیلی برام مهمه
من تازه مدرک کاردانی متالوژی رو گرفتم ،چون شنیدم بودم آلمان واسه کسایی که مدرک متالوژی دارن مثل بهشت میمونه ، میخواستم بدونم از کجا باید شروع کنم واسه کار کردن در آلمان ؟؟؟!!!!!
اصلا قبول دارن متالوژ (ریختگر) ایرانی رو ؟؟؟!!!
یه توضیح بدید خیلی ممنون میشم
دروود بر شما.
دوست عزیز، شما بهتر بود کل این تاپیک رو مطالعه میکردی سپس جایی که شبه داشت رو اشاره میکردی. در کل در المان باید به زبان المانی تسلط داشته باشی وسابقه خوب کاری در رشته خودت که بتونی از یک کارفرما پیشنهاد کار داشته باشی. در این صورت میتونی برای کار اقدام کنی. بهتره در سایت های کاریابی المان بگردی و شرایط رو داشته باشی و اقدام کنی
دوست عزیز، شما بهتر بود کل این تاپیک رو مطالعه میکردی سپس جایی که شبه داشت رو اشاره میکردی. در کل در المان باید به زبان المانی تسلط داشته باشی وسابقه خوب کاری در رشته خودت که بتونی از یک کارفرما پیشنهاد کار داشته باشی. در این صورت میتونی برای کار اقدام کنی. بهتره در سایت های کاریابی المان بگردی و شرایط رو داشته باشی و اقدام کنی
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public