11-03-2014, 02:07 AM
سلام
من ارشد بیوشیمی با معدل17.59و
کارشناسی زیست شناسی با معدل 14.27 دارم.
2 کتاب ترجمه شده دارم:البته عضو تیم ترجمه 4 نفری بودم.
3مقاله isiدارم.
5 مقاله هم در کنفرانسهای بین المللی داخل کشور دارم.
فعلا دارم واسه تافل میخونم هنوز امتحانشو ندادم.
خییییلی راغبم که تو آمریکا یا کانادا دکتری بیوشیمی پژشکی بخونم ولی اکثرا greمیخوان .
همت و حال و حوصله خوندن واسه اونو دیگه ندارم.ینی خدایش میترسم و خودمم واقفم که نمیتونم سه تا رفرنس به زبان اصلی بخونم بعدشم برم با یه امتحان سخت روبرو شم.اینه که حالا بین زمین و آسمون معلقم بخدا.در نتیجه دنباله جاییم که این مدرکو نخواد.مثلا به استرالیا فک میکنم یا مثلا دانشگاهایی از کانادا که گری رو به عنوان رکامند معرفی کردن.بنظرتون من کار درستی میکنم؟
هییییییییییییییییییییییییشکیم نیس راهنماییم کنه
میشه کمکم کنین
اصلا شما کدوم کشورو واسه من پیشنهاد میکنین که هم اپلای گرفتن ازش واسه من راحت باشه هم greنخواد هم فوند بده
همم مدرکش ممتاز باشه؟؟؟
خدا خییییییییییییییییییییییییرتون بده الهی
من ارشد بیوشیمی با معدل17.59و
کارشناسی زیست شناسی با معدل 14.27 دارم.
2 کتاب ترجمه شده دارم:البته عضو تیم ترجمه 4 نفری بودم.
3مقاله isiدارم.
5 مقاله هم در کنفرانسهای بین المللی داخل کشور دارم.
فعلا دارم واسه تافل میخونم هنوز امتحانشو ندادم.
خییییلی راغبم که تو آمریکا یا کانادا دکتری بیوشیمی پژشکی بخونم ولی اکثرا greمیخوان .
همت و حال و حوصله خوندن واسه اونو دیگه ندارم.ینی خدایش میترسم و خودمم واقفم که نمیتونم سه تا رفرنس به زبان اصلی بخونم بعدشم برم با یه امتحان سخت روبرو شم.اینه که حالا بین زمین و آسمون معلقم بخدا.در نتیجه دنباله جاییم که این مدرکو نخواد.مثلا به استرالیا فک میکنم یا مثلا دانشگاهایی از کانادا که گری رو به عنوان رکامند معرفی کردن.بنظرتون من کار درستی میکنم؟
هییییییییییییییییییییییییشکیم نیس راهنماییم کنه
میشه کمکم کنین
اصلا شما کدوم کشورو واسه من پیشنهاد میکنین که هم اپلای گرفتن ازش واسه من راحت باشه هم greنخواد هم فوند بده
همم مدرکش ممتاز باشه؟؟؟
خدا خییییییییییییییییییییییییرتون بده الهی