11-03-2014, 07:10 PM
(11-03-2014, 06:00 PM)'mahmod' نوشته:ممنونم موزیک ss501چی هست نفهمیدم
الان منظورتون اینه که هیچ شانسی برا گرفتن بورس کره برای من نیست
منم اومدم از شما کمک بگیرم میگین تحقیق کنین اینجا بهترین جا برای تحقیقه کسانی هم مثل من هستن که اطلاعاتی ندارن و کسانی که مثل شما پر از اطلاعاتن باید بهمون کمک کنن و اطلاعاتشون رو در اختیار ما بذارن اگه مایل باشن درسته
نگفتم شانسي نداريد.اما كارتون بسيار بسيار سخت هست.چون تعداد بورس ها خيلي كم هست.
خوب اومدي اينجا تحقيق كني ديگه و منم قابل دونستي بهت اطلاعات بدم؟ دوست خوبم اگر من يه برادر كوچكتر داشتم و قصد داشت از مقطع ليسانس اونم با هزينه ي شخصي بره خارج از ايران درس بخوانه به هيچ وجه نميذاشتم بره كره و مطمئنا فقط و فقط براي آلمان براش اپلاي ميكردم.اگرم واقعا قصدش جدي بود و سه سال مثل شما وقت داشت ميفرستادم كلاس زبان آلماني تا در اين سه سال بتونه ب 2 رو بگيره و بعدش براي ليسانس آلمان اقدام ميكردم براش.از همه جهات عاليه.اينم در نظر بگير كه بحث مالي هم مطرح هست .مثلا شايد كسي باشه بگه استراليا بهتره!! اما بحث هزينه هم مطرح هست.گرچه به نظر من بازم المان از استراليا بهتره و شايد تنها برتري استراليا انگليسي زبان بودن كشور باشه.
در هر صورت تصميم با خودته و شما نبايد بنا به حرف چند نفر مسير زندگي خودتو عوض كنيد.منظور از تحقيق كن هم اين بود كه در سايت هاي انگليسي زبان سراسر دنيا دنبال اطلاعات بگردي.
خوب اومدي اينجا تحقيق كني ديگه و منم قابل دونستي بهت اطلاعات بدم؟ دوست خوبم اگر من يه برادر كوچكتر داشتم و قصد داشت از مقطع ليسانس اونم با هزينه ي شخصي بره خارج از ايران درس بخوانه به هيچ وجه نميذاشتم بره كره و مطمئنا فقط و فقط براي آلمان براش اپلاي ميكردم.اگرم واقعا قصدش جدي بود و سه سال مثل شما وقت داشت ميفرستادم كلاس زبان آلماني تا در اين سه سال بتونه ب 2 رو بگيره و بعدش براي ليسانس آلمان اقدام ميكردم براش.از همه جهات عاليه.اينم در نظر بگير كه بحث مالي هم مطرح هست .مثلا شايد كسي باشه بگه استراليا بهتره!! اما بحث هزينه هم مطرح هست.گرچه به نظر من بازم المان از استراليا بهتره و شايد تنها برتري استراليا انگليسي زبان بودن كشور باشه.
در هر صورت تصميم با خودته و شما نبايد بنا به حرف چند نفر مسير زندگي خودتو عوض كنيد.منظور از تحقيق كن هم اين بود كه در سايت هاي انگليسي زبان سراسر دنيا دنبال اطلاعات بگردي.
Conclusion:
ب نظر من بهتره شما از فاز كره خارج شي و اگر واقعا سطح مالي نسبتا خوبي داريد بهتره به اروپا فكر كنيد و در آسيا اگر ميخواهيد بمونيد چين خيلي خيلي بهتره. چندين دليل هم داره كه واقعا نه وقت دارم و نه حوصله .يكيش اين كه شما در كره كره اي ياد خواهيد گرفت؟!! خوب؟ چه كاربردي بعد از خروج از كره؟ اما وقتي چيني ياد بگيريد در همه جاي ديا كاربرد داره.مخصوصا در ايران.مخصوصا در زمينه ي واردات و ... كولاك ميكنه دونستن زبان چيني!