سلام.یه سوال داشتم واگر منطقی هست پیشنهاد هم میشه تلقی اش کرد.تو تاپیک های با شرایط من چه دانشگاه هایی رو پیشنهاد میکنید، چه در اروپا و چه در آمریکا، دوستان وقت خیلی زیادی میزارن و به تک تک پست ها جواب میدن.اما متاسفانه عملا امکانش نیست که به فرض من اگر بخوام ببینم در اروپا یا آمریکا چقدر شانس دارم بیام و تک تک پست ها رو بخونم. پس مدام و مدام باید سوالی با احتمال زیاد تکراری پرسیده بشه و وقتی صرف بشه و مشکل اون یه نفر حل بشه و تمام. پیشنهاد میدم اگر عملی باشه این دو تا تاپیک هم به شکل دیتابیس طراحی شوند، با فیلد های مشخص از جمله معدل و نمره زبان و..فوقش یه قسمت هم برای ارائه ی توضیحات اضافی. و اگر قابلیت سرچ داشته باشه که عالی میشه و قدرت استفاده از این همه وقتی که دوستان پاسخگو میگذارند به مراتب بالاتر میره چون نمیشه این همه تعداد صفحات رو خوند و دید آیا با شرایط من مورد مشابهی بوده و اگه بوده چه مشاوره ای گرفته.البته من دارم پیشنهاد میدم و واقعا نمیدونم آیا عملی هست یا نه.چون گاهی ممکنه یه مشاوره ی خیلی خوب فقط جواب یک نفر رو بده و فوقش اینه که در نوار سمت چپ سایت تا زمانی که پست بالا هست چند نفری هم میبینند که عمدتا این افراد بچه های ثابت فروم هستند و با احتمال بیشتری جواب خودشونو در ارتباط با شانسشون میدونن ولی تازه کار ها اینطور نیستند.
پینوشت: و مثلا برای بخش معدل کارشناسی و کارشناسی ارشد یه فرم طراحی بشه که به فرض مشخص شده معدل 12،13،..18،19 و مثلا اگر کسی معدلش 15.52 هست معدل 15 رو تیک بزنه. اینطوری نظم هم داده میشه و بقیه ی خوانندگان هم میتونن با این روش شانسشونو از نظر به فرض معدلشون تخمین بزنند.چون واقعا برای اعشار معدل که نمیشه احتمال جداگانه ای داد (15 و 15.53 و ... از نظر احتمال پذیرش تو یه رنج هستند و این تفاوت ها لااقل در بحث احتمال پذیرش قابل اغماض هست به نظرم )
پی پینوشت: یکی از دوستان نظر متفاوتی راجع به عدم تشابه این رنج های معدل داشتند که تشکر میکنم ازشون،حق با ایشونه.این یه نکته ی جانبی بود حالا اصل پیشنهاد اگر منطقی باشه در مورد جزییات میشه دقیقتر برنامه ریزی کرد.
پینوشت: و مثلا برای بخش معدل کارشناسی و کارشناسی ارشد یه فرم طراحی بشه که به فرض مشخص شده معدل 12،13،..18،19 و مثلا اگر کسی معدلش 15.52 هست معدل 15 رو تیک بزنه. اینطوری نظم هم داده میشه و بقیه ی خوانندگان هم میتونن با این روش شانسشونو از نظر به فرض معدلشون تخمین بزنند.چون واقعا برای اعشار معدل که نمیشه احتمال جداگانه ای داد (15 و 15.53 و ... از نظر احتمال پذیرش تو یه رنج هستند و این تفاوت ها لااقل در بحث احتمال پذیرش قابل اغماض هست به نظرم )
پی پینوشت: یکی از دوستان نظر متفاوتی راجع به عدم تشابه این رنج های معدل داشتند که تشکر میکنم ازشون،حق با ایشونه.این یه نکته ی جانبی بود حالا اصل پیشنهاد اگر منطقی باشه در مورد جزییات میشه دقیقتر برنامه ریزی کرد.
♬If you're going to San Francisco, Be sure to wear some flowers in your hair♬