12-03-2014, 10:27 AM
(12-03-2014, 03:55 AM)'mjdj1981' نوشته:در مورد ازدواج حواستون جمع باشه.من تجربشو ندارم ولی از دوستان شنیدم که از لحاظ فرهنگی به مشکل برخوردن.
ضمنا به شما 3 ماهه گرین کارد نمیدن بلکه دولت تا 3 سال نظارت داره که ببینه شما واقعا دارید زندگی میکنید یا واسه اقامته؟
یک سری زنهای آمریکایی هستن که پول میگیرن باهاتون سوری ازدواج می کنند ولی اصلا سمتشون نرید چون وقتی سال سوم برسه شروع میکنن از شما باج گرفتن.اگر باج ندین لوتون میدن و شکایت میکنن و هزار جور مشکل براتون بوجود می آرن.
بد نیست به قوانین طلاق یک نگاهی بندازین که البته بهتر و منصفانه تر از ایرانه:http://www.law.cornell.edu/wex/divorce
گرفتن گرین کارد برای همسر و به طور کلی «اقوام بدون فاصله» (همسر، پدر و مادر، فرزند زیر ۲۱ سال) سریعه و در امور مهاجرت امریکا اصطلاحا fast track گرفته میشه. درسته که ممکنه سه ماهه گرین کارد نگیرید، اما تقریبا در اکثر مواقع اگر فرمها رو به موقع ارسال کنید، زیر یک سال گرین کارد رو خواهید گرفت. گرین کارد از طریق ازدواج اما مشروط بر اینه که ازدواج حداقل دو سال قدمت داشته باشه. اگر قدمت ازدواج کمتر از دو سال باشه، گرین کاردی که داده میشه فقط دو سال اعتبار داره و زوج باید ۹۰ روز قبل از باطل شدن گرین کارد مدارک لازم رو ارسال کنند که نشون بده از هم جدا نشدهاند. در این صورت گرین کارد تبدیل به گرین کارد ۱۰ ساله خواهد شد.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.