12-03-2014, 06:54 PM
(12-03-2014, 10:46 AM)'Babak' نوشته:راستش رو بخواهید، عملا قسمت نتایج پذیرش کاربردش همین چیزی هست که شما گفتید. یعنی این که دوستان برند و با جستجو در بین افرادی که در رشته مشابه پذیرش گرفتهاند یک تخمینی از احتمال پذیرش خودشون بزنند. قسمت نتایج پذیرش خیلی مستدلتر از نظر من و سایر کاربران هم هست و بیشتر میشه بهش اعتماد کرد، اما همون طور که ahmadpashaei گرامی هم گفتند در خیلی از مواقع کاربران تازه وارد اون قدر با همه قسمتهای سایت آشنا نیستند و ترجیح میدند در اولین جای مرتبطی که پیدا میکنند سوالشون رو بپرسند و جوابی بگیرند.
این رو گفتم، اما در عین حال به نظرم پیشنهاد شما هم میتونه گاهی مفید واقع بشه. من در این مورد بیشتر فکر میکنم و اگر بتونم راهی پیدا کنم که این قسمت رو راحت بتونیم در دسترس کاربران قرار بدیم، شاید پیشنهاد شما رو هم پیاده سازی کنیم.
نمی دونم از لحاظ فنی میشه در قسمت رزومه ها یک بخش اضافه کرد که افراد با تجربه در مورد شانس پذیرش افراد نظر بدهند. اینکه چه افرادی نظر بدهند هم اگر محدود کرد خیلی بهتر میشه و فردی که رزومش گذاشته می تونه از افراد با تجربه درخواست کنه که در مورد شانس پذیرش نظر بدهند. حسن اینکار اینه که افراد تشویق می شوند رزومشون در سایت بگذارند و همچنین بعدا هم که افراد نتیجه پذیرش وارد کردند مشخص می شه چقدر این راهنماهی ها درست بوده (هرچند که پیش بینی ها نمی تونه خیلی دقیق باشه)