13-03-2014, 01:01 PM
عرض ادب و احترام،
خدمت دوستان عزیزم بگم که:
بنده هم دغدغه بسیاری از شما ها رو دارم اما شاید با کمی تفاوت:
الف-بنده می توانم به دلیل محدودیت حرکتی زانو معافیت پزشکی بگیرم!
ب- به دلیل داشتن شرایط نخبگی می توانم از تسهیلات سربازی بنیاد ملی نخبگان استفاده کنم!
شرایط بنده:
دانشجوی ترم آخر کارشناسی ارشد mba- دولتی معدل 17 به بالا
لیسانس- رتبه اول دانشگاه با معدل 17.66
معدل دیپلم 19.16
مقاله هم دارم
رزومه تخصصی و تکنیکال خوبی هم دارم
از جمله مسلط به زبان انگلیسی و ایتالیایی و غیره (ببخشید بحث پذیرش نیست میدونم اما مجبور شدم خلاصه ای بگم از توانایی هام)
قصد ادامه تحصیل در خارج از کشور هم دارم و در حال اقدام برای پذیرش نیز هستم اما خب دوست هم ندارم اگر جور نشد خورد و ماندنی شدم کارم هم از دست بدم یعنی با رزومه خوب و تلاش بسیاری که در راه تحصیل کردم از داشتن کار خوب و در شان خودم باز بمانم و حسرت بخورم- نکته اینکه تا به این جا برای هر موسسه یا شرکت خصوصی از بهترین ها گرفته تا متوسط ترین ها رزومه فرستادم، پذیرفته شدم اما به دلیل اینکه نمی خواستم خدشه ای بر روند تحصیلی من بوجود بیاد و برخی موارد نیز به دلیل نامساعد بودن شرایط زندگیم نرفتم و یا رفتم و ترک کردم خیلی زود!
میشه رهنمایی بفرمایید کدام روش معافی بهتر است؟
خیلی خیلی ممنونم از شما و اطلاعات خوبتون در پست های قبلی
خدمت دوستان عزیزم بگم که:
بنده هم دغدغه بسیاری از شما ها رو دارم اما شاید با کمی تفاوت:
الف-بنده می توانم به دلیل محدودیت حرکتی زانو معافیت پزشکی بگیرم!
ب- به دلیل داشتن شرایط نخبگی می توانم از تسهیلات سربازی بنیاد ملی نخبگان استفاده کنم!
شرایط بنده:
دانشجوی ترم آخر کارشناسی ارشد mba- دولتی معدل 17 به بالا
لیسانس- رتبه اول دانشگاه با معدل 17.66
معدل دیپلم 19.16
مقاله هم دارم
رزومه تخصصی و تکنیکال خوبی هم دارم
از جمله مسلط به زبان انگلیسی و ایتالیایی و غیره (ببخشید بحث پذیرش نیست میدونم اما مجبور شدم خلاصه ای بگم از توانایی هام)
قصد ادامه تحصیل در خارج از کشور هم دارم و در حال اقدام برای پذیرش نیز هستم اما خب دوست هم ندارم اگر جور نشد خورد و ماندنی شدم کارم هم از دست بدم یعنی با رزومه خوب و تلاش بسیاری که در راه تحصیل کردم از داشتن کار خوب و در شان خودم باز بمانم و حسرت بخورم- نکته اینکه تا به این جا برای هر موسسه یا شرکت خصوصی از بهترین ها گرفته تا متوسط ترین ها رزومه فرستادم، پذیرفته شدم اما به دلیل اینکه نمی خواستم خدشه ای بر روند تحصیلی من بوجود بیاد و برخی موارد نیز به دلیل نامساعد بودن شرایط زندگیم نرفتم و یا رفتم و ترک کردم خیلی زود!
میشه رهنمایی بفرمایید کدام روش معافی بهتر است؟
خیلی خیلی ممنونم از شما و اطلاعات خوبتون در پست های قبلی