15-03-2014, 09:48 PM
سلام. منم گاهی اوقات فکر میکنم که شاید نتونم دلتنگی رو تحمل کنم، یا حتی با خودم میگم اینهمه دوری رو تحمل کنم که چی بشه؟! بعدش به یاد اهدافم میفتم... به این فکر میکنم که اگه بمونم اینجا درسته میتونم کنار عزیزترین کسانم باشم ولی ممکنه بخاطر عدم تحقق اهداف و آرزو ها غمگین و افسرده بشم و از خودم و زندگیم ناراضی باشم و وقتی خانواده ام هم منو اینطوری ببینن به طبع اونام ناراحت میشن. به این فکر میکنم که اگه من به اهدافم برسم و از زندگیم راضی باشم، علاوه بر خودم، خانواده ام هم بیشتر احساس آرامش و خرسندی میکنن، چون بالاخره هدف اونا هم موفقیت منه و اینجوری میبینن که زحماتشون به بهترین نحو نتیجه داده...
حالا این وسط بستگی داره اون اهداف چه چیزهایی هستند. مثلا اهداف فعلی من در شرایط فعلی کشورم محقق نمیشه، پس...
به نظرم همه چی بستگی به اهداف هر شخص داره و این فقط درمورد تحصیل و مهاجرت نیست، بلکه در تمام تصمیمات زندگی، هدف مهمترین عامل هست
حالا این وسط بستگی داره اون اهداف چه چیزهایی هستند. مثلا اهداف فعلی من در شرایط فعلی کشورم محقق نمیشه، پس...
به نظرم همه چی بستگی به اهداف هر شخص داره و این فقط درمورد تحصیل و مهاجرت نیست، بلکه در تمام تصمیمات زندگی، هدف مهمترین عامل هست
برای رسيدن به هدف، بايد از مرز خستگی گذشت؛ بايد نيرومندتر از توان خود بود. گروتوفسكی
همیشه به خود اعتماد داشته باشید. اگر یک بار کاری را با موفقیت انجام داده باشید، بازهم می توانید. آنتونی رابینز
همیشه به خود اعتماد داشته باشید. اگر یک بار کاری را با موفقیت انجام داده باشید، بازهم می توانید. آنتونی رابینز