16-03-2014, 04:41 AM
(15-03-2014, 10:07 PM)'zone' نوشته: مرسی
من برای دانشگاه چالمرز می خوام اقدام کنم. یک مشکل دیگه هم دارم من هنوز در حال تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد هستم و نه می تونم ریز نمرات ام رو به صورت کامل ارایه بدم و نه مدرک ارشدم رو. همین طور مدرک کارشناسی رو هم ندارم
فقط ریز نمرات ترجمه شده و تایید شده رو در اختیار دارم چون سربازی نرفتم بهم نمی دن. باید چیکار کنم؟
سلام
نمدونم شما کجا دانشجو هستید اما معمولا دانشگاه ها در حینِ تحصیل ریز نمره رو میدن...
اگه نشد از طریقِ وزارت علوم تلاش کنید که ریز نمره ی ارشد رو بگیرید چون بدونِ ریز نمره یا مدرکِ ارشد (که شما طبیعتا هیچ کدوم رو ندارید) نمیشه اپلای کرد. اگه این ریزنمراتی که دارید تایید شده هست که دیگه مشکلی نیست..
به هر حال بازم عرض میکنم که یه مدرکِ معتبر از دانشگاه باید داشته باشید که درس خوندید، اینا الان به این چیزا گیر میدن و معمولا کوتاه نمیان...
موفق باشید
نمدونم شما کجا دانشجو هستید اما معمولا دانشگاه ها در حینِ تحصیل ریز نمره رو میدن...
اگه نشد از طریقِ وزارت علوم تلاش کنید که ریز نمره ی ارشد رو بگیرید چون بدونِ ریز نمره یا مدرکِ ارشد (که شما طبیعتا هیچ کدوم رو ندارید) نمیشه اپلای کرد. اگه این ریزنمراتی که دارید تایید شده هست که دیگه مشکلی نیست..
به هر حال بازم عرض میکنم که یه مدرکِ معتبر از دانشگاه باید داشته باشید که درس خوندید، اینا الان به این چیزا گیر میدن و معمولا کوتاه نمیان...
موفق باشید
راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز