16-03-2014, 12:41 PM
(16-03-2014, 04:27 AM)'spt' نوشته:سلام، ایکاش یکم بیشتر از شرایطتون توضیح میدادید....
1. شانس دارید اما باید اول یه رشته ی مناسب انتخاب کنید و یه پروپوزالِ خوب بنویسید در کنارِ بقیه مدارکِ مورد نیاز برای اپلای که باید آماده و خوب باشه...
2. تنها شرطی که لازمه اینه که فک کنم یه سال از ازدواجتون گذشته باشه و شرایطِ مالیش رو داشته باشید.
3. این مبلغ مطمئنا برای دو نفر کافی هست...
موفق باشید و لطفا مسایلِ مربوط به ویزا یا مالی رو اینجا نپرسید و توی تاپیکِ خودش بپرسید
خیلی ممنون، خوب من رشته کارشناسی ام مهندسی بوده، و امیرکبیر خوندم اما معدلم جالب (در واقع افتضاحه) نیست. الان هم روزانه دانشگاه تهران، نفر اول ورودی ام با معدل 19.35، و از 15 تا کورسی که گذروندیم توی 10 تاش تاپ مارک بودم. دو تا مقاله آی اس آی خارجی بدرد بخور دارم و تعدادی مقاله داخلی و کنفرانسی که خیلی روشون حساب نمی کنم!! نمره آیلتسم 8، از هر کدوم از 6 تا استاد گروه بخوام، برام توصیه نامه می نویسن. از پایان نامم هنوز دفاع نکردم، اما تا تیر امسال تموم میشه، یه طرح پژوهشی ملی (یعنی سفارش وزارت علوم به دانشکده) هم دارم که درصد مشارکتم حدوده بیسته. سنم هم پایینه اگه فکر می کنین سن تتاثیر داشته باشه. اما به لحاظ مالی کاملا تعطیلم و می خوام حتما با فاند تحصیل کنم. به نظرتون شانسم چقدره. اگه جزییات دیگه ای از شرایطم لازمه برای نظر دادن