16-03-2014, 03:23 PM
(16-03-2014, 09:02 AM)'salarwesf' نوشته: آقای charming منظورتون چیه "هرکی بخوان قبول میکنند هرکی بخوان قبول نمی کنندد".یعنی به شخصیت،پول،فامیل در آمریکا،.... بستگی داره؟ میشه اگر تجربه ایی دارین واضح تر بگین ممنون میشم
خیر دوست عزیز
سوئ برداشت نشه.اصلا به اون موارد بستگی نداره. هیچ کسی با هیچ فردی و از هیچ طریقی با افسر های سفارت و افسر های سازمان DOS رابطه و زد و بند نداره این از این مورد.
منظور اصلی من این بود که مملکت خودشون هستش و دولت هم دولت خودشون و بلاخره هرچقدر هم بگیم این دو کشور (منظورم رو حتما درک میکنین نمیتونم جزیی تر بگم) چندین ساله با همدیگر مشکل دارن حالا از هر طریقی و در نتیجه وقتی فردی را رد میکنند و یا پذیرش میدهند اصلا دلیل نمیشه یک فرد دیگه رو با همون شرایط رد یا پذیرش کنند. درسته قانون حرف اول رو میزنه ولی یک مثال بزنم:
دوست من سال 2012 از دبی با بند 214 یعنی SOCIAL TIE رد شد و هیچ فامیلی در امریکا هم نداشت. بعد 1.5 ماه از ایروان 36 روزه کلیر شد.
همین مورد رو دقیقا یادمه که دوست دیگرم که داییش امریکا بود از همون دبی کلیر شد.
هر دو کیس بالا دانشجویی بودن.
پ.ن : تجربه من میگه:
1- مدارک باید کامل باشن.
2- هیچ پنهان کاری نداریم.
3- فقط به سوال پرسیده شده جواب میدهیم.
4- مدارک اصلا با هم تناقض نباید داشته باشند.
5- امید به اکسپت ویزا داشته باشیم
بااحترام
سوئ برداشت نشه.اصلا به اون موارد بستگی نداره. هیچ کسی با هیچ فردی و از هیچ طریقی با افسر های سفارت و افسر های سازمان DOS رابطه و زد و بند نداره این از این مورد.
منظور اصلی من این بود که مملکت خودشون هستش و دولت هم دولت خودشون و بلاخره هرچقدر هم بگیم این دو کشور (منظورم رو حتما درک میکنین نمیتونم جزیی تر بگم) چندین ساله با همدیگر مشکل دارن حالا از هر طریقی و در نتیجه وقتی فردی را رد میکنند و یا پذیرش میدهند اصلا دلیل نمیشه یک فرد دیگه رو با همون شرایط رد یا پذیرش کنند. درسته قانون حرف اول رو میزنه ولی یک مثال بزنم:
دوست من سال 2012 از دبی با بند 214 یعنی SOCIAL TIE رد شد و هیچ فامیلی در امریکا هم نداشت. بعد 1.5 ماه از ایروان 36 روزه کلیر شد.
همین مورد رو دقیقا یادمه که دوست دیگرم که داییش امریکا بود از همون دبی کلیر شد.
هر دو کیس بالا دانشجویی بودن.
پ.ن : تجربه من میگه:
1- مدارک باید کامل باشن.
2- هیچ پنهان کاری نداریم.
3- فقط به سوال پرسیده شده جواب میدهیم.
4- مدارک اصلا با هم تناقض نباید داشته باشند.
5- امید به اکسپت ویزا داشته باشیم
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.