17-03-2014, 12:07 AM
سلام دوستان.به نظر شما اینکه برای امتحان gre شهریور ماه ثبت نام کنیم یا اینکه مهر ماه، تاثیری از لحاظ اینکه ایمیل زدن به اساتید رو (با ذکر نمره gre) زودتر شروع میکنیم و به تبع اون پروسه ی اپلای حدود یک ماه جلوتر بیوفته ارجحیت داره نسبت به اینکه یک ماه از زمان خوندن برای این امتحان کمتر میشه یا خیر؟ چون من صرفا با توجه به این مساله قصد دارم برای امتحان کامپیوتری شهریور ماه ثبت نام کنم ولی اگر تفاوت آنچنانی نداشته باشه خوب مسلما برای مهرماه ثبت نام میکنم که وقت خوندن بیشتری هم داشته باشم.
البته دوستانی ممکنه این نظر رو داشته باشند که ایمیل زدن به اساتید لزوما نباید همراه با گزارش نمره gre باشه اما من با توجه به معدل لیسانسم (14.23) (ارشد 18.43)تصور میکنم بهتر باشه در اولین تماسم با اساتید یک نمره ی خوب gre رو هم گزارش بدم که بی توجهی نشون ندهند. با تشکر از پاسخ شما
البته دوستانی ممکنه این نظر رو داشته باشند که ایمیل زدن به اساتید لزوما نباید همراه با گزارش نمره gre باشه اما من با توجه به معدل لیسانسم (14.23) (ارشد 18.43)تصور میکنم بهتر باشه در اولین تماسم با اساتید یک نمره ی خوب gre رو هم گزارش بدم که بی توجهی نشون ندهند. با تشکر از پاسخ شما

♬If you're going to San Francisco, Be sure to wear some flowers in your hair♬