(16-03-2014, 12:41 PM)'narenar' نوشته:خیلی ممنون، خوب من رشته کارشناسی ام مهندسی بوده، و امیرکبیر خوندم اما معدلم جالب (در واقع افتضاحه) نیست. الان هم روزانه دانشگاه تهران، نفر اول ورودی ام با معدل 19.35، و از 15 تا کورسی که گذروندیم توی 10 تاش تاپ مارک بودم. دو تا مقاله آی اس آی خارجی بدرد بخور دارم و تعدادی مقاله داخلی و کنفرانسی که خیلی روشون حساب نمی کنم!! نمره آیلتسم 8، از هر کدوم از 6 تا استاد گروه بخوام، برام توصیه نامه می نویسن. از پایان نامم هنوز دفاع نکردم، اما تا تیر امسال تموم میشه، یه طرح پژوهشی ملی (یعنی سفارش وزارت علوم به دانشکده) هم دارم که درصد مشارکتم حدوده بیسته. سنم هم پایینه اگه فکر می کنین سن تتاثیر داشته باشه. اما به لحاظ مالی کاملا تعطیلم و می خوام حتما با فاند تحصیل کنم. به نظرتون شانسم چقدره. اگه جزییات دیگه ای از شرایطم لازمه برای نظر دادن
سلام
اینکه دانشگاه های شما امیرکبیر و تهران بودن فاکتورِ خوبیه که اگه آمریکا اپلای کنید خیلی به نفعتون میشه... اونا بیشتر این دانشگاه ها رو میشناسن تا هلندی ها... رشته های لیسانس و ارشدتون فرق داره درسته؟ به خاطرِ علاقه و این مسایل رشته عوض کردید؟
کلا مقاله داشتن خیلی خوبه و نمره ی آیلتستونم خوبه... باقیِ چیزایی که فرمودید هم همه مثبته اگرچه بعضی هاشون خیلی مهم نیست... مثلِ سن که خیلی مهم نیست...
دو تا نکته:
1. اینکه لیسانس مهندسی بودید و ارشد زبانشناسی فاکتورِ منفی ای هست.. میخاید چه رشته ای ادامه بدید؟ اصلا کارشناسی و ارشدتون هیچ ربطی به هم دارن یا میتونید ربطی ایجاد کنید بینشون؟
2. همونطور که عرض کردم، آمریکا خیلی بهتر از هلنده برای این موضوع... کلا خیلی راحت نمیشه از هلند بورس گرفت و رقابت توش زیاده... یکی از خوبی های هلند اینه که دانشگاه خوب نسبت به جمعیت و شهر هاش زیاد داره اما دانشگاهی که رشته ی مورد نظر شما رو داشته باشه و بتونید ازش بورس بگیرید شاید خیلی نباشه....
امیدوارم که از بهترین جا ها بورسِ کامل بگیرید که دیگه دغدغه ای هم نباشه
موفق باشید
اینکه دانشگاه های شما امیرکبیر و تهران بودن فاکتورِ خوبیه که اگه آمریکا اپلای کنید خیلی به نفعتون میشه... اونا بیشتر این دانشگاه ها رو میشناسن تا هلندی ها... رشته های لیسانس و ارشدتون فرق داره درسته؟ به خاطرِ علاقه و این مسایل رشته عوض کردید؟
کلا مقاله داشتن خیلی خوبه و نمره ی آیلتستونم خوبه... باقیِ چیزایی که فرمودید هم همه مثبته اگرچه بعضی هاشون خیلی مهم نیست... مثلِ سن که خیلی مهم نیست...
دو تا نکته:
1. اینکه لیسانس مهندسی بودید و ارشد زبانشناسی فاکتورِ منفی ای هست.. میخاید چه رشته ای ادامه بدید؟ اصلا کارشناسی و ارشدتون هیچ ربطی به هم دارن یا میتونید ربطی ایجاد کنید بینشون؟
2. همونطور که عرض کردم، آمریکا خیلی بهتر از هلنده برای این موضوع... کلا خیلی راحت نمیشه از هلند بورس گرفت و رقابت توش زیاده... یکی از خوبی های هلند اینه که دانشگاه خوب نسبت به جمعیت و شهر هاش زیاد داره اما دانشگاهی که رشته ی مورد نظر شما رو داشته باشه و بتونید ازش بورس بگیرید شاید خیلی نباشه....
امیدوارم که از بهترین جا ها بورسِ کامل بگیرید که دیگه دغدغه ای هم نباشه
موفق باشید
راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز