18-03-2014, 02:37 AM
(18-03-2014, 12:15 AM)'yasmary14' نوشته: من این سوال رو در فروم پرسیدم
میخوام نظر شمارو هم بدونم:
اینکه من مقاله فارسی یه دانشجو رو انگلیسی کنم و اسمم بیاد نفر سوم مقاله، بدون اینکه در قسمت علمی سهمی داشته باشم(رشته من پلیمر و رشته اون شخص مهندسی شیمی هست و مقاله آماده است)، آیا این کار درسته؟
آیا از مصادیق سرقت ادبی محسوب نمیشه؟
میخوام مطمئن باشم که اومدن اسمم در مقاله ایرادی نداره. برای وجدان خودم میگم.
راستش از نظر اخلاق آکادمیک تا اونجا که خبر دارم درست نیست و افرادی که اسمشون به عنوان نویسنده مقاله میاد نقش مهمی در انجام تحقیق، تحلیل نتایج و نوشتن متن علمی مقاله باید داشته باشند. ترجمه مقاله از جمله این موارد نیست. حالا این که چه قدر این اصول اخلاقی رعایت میشه، بحث دیگری است و من در امریکا هم کم ندیدم که اخلاق آکادمیک در نوشتن و داوری مقالات زیر پا گذاشته میشه.
در نتیجه، در نهایت به تصمیم خود شما و وجدان آکادمیک خود شما بر میگرده.
در نتیجه، در نهایت به تصمیم خود شما و وجدان آکادمیک خود شما بر میگرده.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.