19-03-2014, 12:34 AM
این موضوع خیلی به روحیات افراد بستگی داره. من افرادی رو دیدم که با ویزای اقامتی به کشورهای اروپایی یا کانادا و آمریکا رفتن ولی بعد از یکی دو ماه از شرایط اونجا خوششون نیومده و برگشتن ایران. افرادی رو هم دیدم که قبل از رفتن خیلی قصد موندن نداشتن ولی وقتی با یک ویزای توریستی یا دانشجویی وارد یکی از این کشورها شدند گویی که شمس خودشون رو یافته باشن دنبال اون بودن که به هر طریقی که شده موندگار بشن.
به همین دلیل گاهی وقتی از دانشجوها یا مهاجرها در مورد شرایط کشورهای خارجی سوال کنید یک عده اون رو برای شما جهنم توصیف می کنند و یک عده بهشت. هر دو هم از دید خودشون قضیه رو بیان می کنند چون رضایت افراد به روحیات اونها و میزان انطباق پذیری و استفاده از فرصت های متفاوت اون کشور بستگی داره.
اگر تا به حال خارج نرفتین پیشنهاد من اینه که یک بار یک سفر تفریحی چند روزه به ارمنستان یا ترکیه که هزینه چندانی هم ندارند برین. اگرچه با کشورهای اروپایی یا آمریکا و کانادا خیلی قابل مقایسه نیستند ولی در یک مقیاس کوچکی یک سری از مشکلات و فرصت های متفاوت نسبت به ایران رو می تونید ببینید و خیلی ذهنیت آدم رو باز می کنه.
به همین دلیل گاهی وقتی از دانشجوها یا مهاجرها در مورد شرایط کشورهای خارجی سوال کنید یک عده اون رو برای شما جهنم توصیف می کنند و یک عده بهشت. هر دو هم از دید خودشون قضیه رو بیان می کنند چون رضایت افراد به روحیات اونها و میزان انطباق پذیری و استفاده از فرصت های متفاوت اون کشور بستگی داره.
اگر تا به حال خارج نرفتین پیشنهاد من اینه که یک بار یک سفر تفریحی چند روزه به ارمنستان یا ترکیه که هزینه چندانی هم ندارند برین. اگرچه با کشورهای اروپایی یا آمریکا و کانادا خیلی قابل مقایسه نیستند ولی در یک مقیاس کوچکی یک سری از مشکلات و فرصت های متفاوت نسبت به ایران رو می تونید ببینید و خیلی ذهنیت آدم رو باز می کنه.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -