به نظر من خونواده آدم شاید از این منظر به آدم فشار بیارن که زندگی در خارج سخت هست ولی "در نهایت" به اون چیزی که بچه شون رو خوشحال کنه رضایت می دهند. یعنی اگر ببینند شما خیلی روی خواسته خودتون جدی هستین و پافشاری می کنید به نظر من بالاخره میشه اونها رو راضی کرد. در هر خونواده ای معمولن یکی از والدین ممکنه بیشتر هوای شما رو داشته باشن و پیشنهاد من اینه که از طریق ایشون می تونید به صورت غیر مستقیم اون یکی رو هم راضی کنید! این مشکل رو البته همونطور که تعدادی از دوستان هم اشاره کردن بیشتر دختر خانم ها دارند وگرنه در مورد پسرها که حتی اگر پدر و مادر خیلی هم راضی نباشن مشکل حادی پیش روشون نیست و در نهایت با این قضیه کنار میان.
پینوشت: این ضرب المثل "سنگ مفت گنجشک مفت" رو نمی دونم چه کسی اختراع کرده ولی احتمالن همون کسی بوده که فردوسی در وصفش گفته میازار موری که دانه کش است! سنگ شاید مفت باشه ولی گنجشک ها هم قلب دارند و مفت نیستند! [img]images/smilies/rolleyes.gif[/img]
پینوشت: این ضرب المثل "سنگ مفت گنجشک مفت" رو نمی دونم چه کسی اختراع کرده ولی احتمالن همون کسی بوده که فردوسی در وصفش گفته میازار موری که دانه کش است! سنگ شاید مفت باشه ولی گنجشک ها هم قلب دارند و مفت نیستند! [img]images/smilies/rolleyes.gif[/img]
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -