با سلام
دیپلم من فنی و حرفه ای کامپیوتر با معدل 16.67 بوده . بدون کنکور مقطع کاردانی از دانشگاه ازاد قائمشهر با معدل 12.97 گذرانده ام[img]images/smilies/sad.gif[/img]
1سال پشت کنکور نشستن همزمان دانشگاه ازاد ساری و اموزش عالی غیرانتفاعی صنعتی مازندران قبول شدم . لیسانس کامپیوتر از صنعتی مازندران با معدل 13.32 گرفنم.
2- میشه بعده رفتن به اون کشور فرصت 3ماهه بگیرم برای ارائه مدرک
4- آیا مدارک که از فنی و حرفه ای و آموزشگاه ها گرفته ام قابلیت ارائه دارد؟ مدرک سطح 1 شبکه - برنامه نویسی -
8ماه سابقه پشتیبان فنی آسیا تک دارم.
ممنون میشم بنده راهنمایی بفرمایید.هرچه زودتر از ایران برم و ادامه تحصیل بدم.
دیپلم من فنی و حرفه ای کامپیوتر با معدل 16.67 بوده . بدون کنکور مقطع کاردانی از دانشگاه ازاد قائمشهر با معدل 12.97 گذرانده ام[img]images/smilies/sad.gif[/img]
1سال پشت کنکور نشستن همزمان دانشگاه ازاد ساری و اموزش عالی غیرانتفاعی صنعتی مازندران قبول شدم . لیسانس کامپیوتر از صنعتی مازندران با معدل 13.32 گرفنم.
GRE SUBJECT و IELTS و مقاله فعلا ندارم.
میدونم شرایط اصلا خوب نیست اما من میخوام و مطمئنم میتونم شرایط به نفع خودم کنم.
سوالات از محضر شما داشتم:
هدف کشور هایی اروپایی با کمترین هزینه مثل اتریش - سوئد - نروژ - فنلاند
1- 2-3 ارشد در ایران بخونم معدلم الف شد برای پذیرش در مقطع ارشد اقدام کنم.(میخوام مدرک ارشدم از اروپا باشه)
بعده امتحان ارشد برم GRE بدم
1مقاله داخلی میتونم از الان تا قبولی ارشدم ردیف کنم.میدونم شرایط اصلا خوب نیست اما من میخوام و مطمئنم میتونم شرایط به نفع خودم کنم.
سوالات از محضر شما داشتم:
هدف کشور هایی اروپایی با کمترین هزینه مثل اتریش - سوئد - نروژ - فنلاند
1- 2-3 ارشد در ایران بخونم معدلم الف شد برای پذیرش در مقطع ارشد اقدام کنم.(میخوام مدرک ارشدم از اروپا باشه)
بعده امتحان ارشد برم GRE بدم
2- میشه بعده رفتن به اون کشور فرصت 3ماهه بگیرم برای ارائه مدرک
IELTS .یا اینکه 3ماه اول از دانشگاه مرخصی بگیرم پیگیر مدرک زبان بشم . اینجوری واسم ویزا صادر میکنن؟ دانشگاه قبول میکنه؟ در حد متوسط که بتونم حرفم برسونم میتونم صحبت کنم
3- قضیه کار کردن دانشجویی به چه صورت؛ ارشد فاند نمیخوام.
فقط رشته مرتبط با مدرکم(برنامه نویسی - امنیت شبکه - مدیریت کامپیوتر و برنامه نویسی و ای تی) میخوام ادامه بدم.3- قضیه کار کردن دانشجویی به چه صورت؛ ارشد فاند نمیخوام.
4- آیا مدارک که از فنی و حرفه ای و آموزشگاه ها گرفته ام قابلیت ارائه دارد؟ مدرک سطح 1 شبکه - برنامه نویسی -
8ماه سابقه پشتیبان فنی آسیا تک دارم.
ممنون میشم بنده راهنمایی بفرمایید.هرچه زودتر از ایران برم و ادامه تحصیل بدم.