24-03-2014, 03:55 PM
(23-03-2014, 03:13 PM)'lilijoon' نوشته: با سلام
دیپلم من فنی و حرفه ای کامپیوتر با معدل 16.67 بوده . بدون کنکور مقطع کاردانی از دانشگاه ازاد قائمشهر با معدل 12.97 گذرانده ام[img]images/smilies/sad.gif[/img]
1سال پشت کنکور نشستن همزمان دانشگاه ازاد ساری و اموزش عالی غیرانتفاعی صنعتی مازندران قبول شدم . لیسانس کامپیوتر از صنعتی مازندران با معدل 13.32 گرفنم.GRE SUBJECT و IELTS و مقاله فعلا ندارم.1مقاله داخلی میتونم از الان تا قبولی ارشدم ردیف کنم.
میدونم شرایط اصلا خوب نیست اما من میخوام و مطمئنم میتونم شرایط به نفع خودم کنم.
سوالات از محضر شما داشتم:
هدف کشور هایی اروپایی با کمترین هزینه مثل اتریش - سوئد - نروژ - فنلاند
1- 2-3 ارشد در ایران بخونم معدلم الف شد برای پذیرش در مقطع ارشد اقدام کنم.(میخوام مدرک ارشدم از اروپا باشه)
بعده امتحان ارشد برم GRE بدم
2- میشه بعده رفتن به اون کشور فرصت 3ماهه بگیرم برای ارائه مدرکIELTS .یا اینکه 3ماه اول از دانشگاه مرخصی بگیرم پیگیر مدرک زبان بشم . اینجوری واسم ویزا صادر میکنن؟ دانشگاه قبول میکنه؟ در حد متوسط که بتونم حرفم برسونم میتونم صحبت کنمفقط رشته مرتبط با مدرکم(برنامه نویسی - امنیت شبکه - مدیریت کامپیوتر و برنامه نویسی و ای تی) میخوام ادامه بدم.
3- قضیه کار کردن دانشجویی به چه صورت؛ ارشد فاند نمیخوام.
4- آیا مدارک که از فنی و حرفه ای و آموزشگاه ها گرفته ام قابلیت ارائه دارد؟ مدرک سطح 1 شبکه - برنامه نویسی -
8ماه سابقه پشتیبان فنی آسیا تک دارم.
ممنون میشم بنده راهنمایی بفرمایید.هرچه زودتر از ایران برم و ادامه تحصیل بدم.
سلام لی لی جان
علت اینی که گفتی کسی جوابت رو نداده شاید اینه که خیلی گنگ نوشتی نه اینکه شرایطت خوب نیس چون بشخصه فرقی نمیکنه طرف از جای خیلی خوب مدرک گرفته باشه یا نه
بهر حال بریم سر سوالات. تا اونجایی که من فهمیدم و متوجه شدم گفتی نیازی به کمک مالی نداری و یکسری کشور ها رو هم اسم بردی. ببین کشورهای حوزه اسکاندیناوی مثل نروژ و دانمارک کلا کشور های گرونی هستند تا اونجا که میتونی برای اینجا ها اقدام نکن چون هزینش خیلی بالا میشه.
باید بگم بهت که مقاله داخلی ارزشی برای دانشگاه های خارجی نداره. اگر میخوای مقاله بدی که ارزش داشته باشه و تو CV ات بیاد به فکر journal ISI مثل Springer و Elsevier باش.
فکر نمیکنم هیچ دانشگاهی به شما پذیرش بده بدون ارائه مدرک معتبری که نشون بده شما زبان بلدید حتی اگر دانشگاه Admission بده شما با سفارت برای ویزا به مشکل میخوری پس سعی کن از الان محیا کنی اون مدرکو. به هیچ وجه اجازه کار کردن هم نداری تو کشوری که داری درس میخونی چه آمریکا باشه چه اروپا مگر RA یا TA بگیری از اساتید با تو خود دانشگاه کار کنی اونم زمان محدود حدود 20 ساعت در هفته.
اگر مدرکتون بین المللی باشه آره میشه ارائه کرد در غیر این صورت فکر نکنم خیلی براشون ارزش داشته باشه و خوب از هیچی هم بهتره و نشون میده حداقل شما در اون زمینه خاص آشنایی با مباحث دارید.
امیدوارم به سوالات جواب کامل داده باشم.
موفق باشید
علت اینی که گفتی کسی جوابت رو نداده شاید اینه که خیلی گنگ نوشتی نه اینکه شرایطت خوب نیس چون بشخصه فرقی نمیکنه طرف از جای خیلی خوب مدرک گرفته باشه یا نه
بهر حال بریم سر سوالات. تا اونجایی که من فهمیدم و متوجه شدم گفتی نیازی به کمک مالی نداری و یکسری کشور ها رو هم اسم بردی. ببین کشورهای حوزه اسکاندیناوی مثل نروژ و دانمارک کلا کشور های گرونی هستند تا اونجا که میتونی برای اینجا ها اقدام نکن چون هزینش خیلی بالا میشه.
باید بگم بهت که مقاله داخلی ارزشی برای دانشگاه های خارجی نداره. اگر میخوای مقاله بدی که ارزش داشته باشه و تو CV ات بیاد به فکر journal ISI مثل Springer و Elsevier باش.
فکر نمیکنم هیچ دانشگاهی به شما پذیرش بده بدون ارائه مدرک معتبری که نشون بده شما زبان بلدید حتی اگر دانشگاه Admission بده شما با سفارت برای ویزا به مشکل میخوری پس سعی کن از الان محیا کنی اون مدرکو. به هیچ وجه اجازه کار کردن هم نداری تو کشوری که داری درس میخونی چه آمریکا باشه چه اروپا مگر RA یا TA بگیری از اساتید با تو خود دانشگاه کار کنی اونم زمان محدود حدود 20 ساعت در هفته.
اگر مدرکتون بین المللی باشه آره میشه ارائه کرد در غیر این صورت فکر نکنم خیلی براشون ارزش داشته باشه و خوب از هیچی هم بهتره و نشون میده حداقل شما در اون زمینه خاص آشنایی با مباحث دارید.
امیدوارم به سوالات جواب کامل داده باشم.
موفق باشید