26-03-2014, 02:17 AM
(24-03-2014, 04:09 PM)'yousi' نوشته:سلام بهنام جان
دوست من نامه ای که نوشته بودی یک سری اشکالاتی داشت که خوب تا اونجایی که به ذهن من میرسید اصلاح کردم و در پایین آوردم
اما اینم مد نظرت باشه که کلا اساتید جواب این جور نامه ها رو نمیدن شاید اصلا اشکال از نامت نباشه. بهر حال نامت اصلاح شده این زیره!
موفق باشیI am writing this to express my interest to apply for PhD at XXX university under your supervision. It would be an honor to follow my studies under your supervision. My research interests are in XXXX and YYYYY areas and as I read your online profile, I found out my research areas are close to yours. I am wondering whether you have any open position for Fall 2014 or not. I am currently in my last semester of Master of Industrial Management with Specialization Operation Research at XXXXXX. My master's Thesis is about XXXXXX .I will finish the Master in July 2014 and planing to begin PhD in Fall 2014 or Spring 2015. Attached you can find a copy of my publications as well as my CV for further information. Please inform me if I need to provide any more information.I am looking forward to hearing from you .سلام ساغر جانممنون بابت پاسختون
ببین چون TU Delf دانشگاه خیلی معروف و خوبیه دروس رو به انگلیسی هم ارائه میده شما تونستی به راحتی پیدا کنی چون احتمالا version انگلیسی هم سایت داره. شما همون مهندسیه مواد یا متالوژی رو در Google Translate به زبون آلمانی یا هلندی پیدا کن. بعد اسم دانشگاه رو با کلمه ای که آلمانی یا هلندیش Google کن احتمالا پیدا کنی. اما بهت بگم که احتمالا Course های این دانشگاه ها هم به زبون هلندی یا آلمانی باشه. بازم با اساتیدشون تماس بگیر اونها بهتر میتونن راهنماییت کنن.
موفق باشی.
میشه بپرسم چرا گفتین استادا به این ایمیل ها جواب نمیدن؟ پس باید چی کار کنم که جواب بدن؟