26-03-2014, 02:40 AM
(23-03-2014, 09:14 PM)'ali90' نوشته: سلام
من رشتم برق هست با توجه به اینکه کلا واسه ارشد برق رو سخت قبول میکنن چه برسه به دادن فاند! با توجه به این مسائل چه رشته ای من میتونم تغییر بدم که شانس پذیرشم بالا بره؟( مدیریت یا معماری و ... )
رشته معماری هم پذیرشش سخت تره و هم فاندش!
اصلا فاند گرفتن تو رشته های هنری خیلی سخت تره. به این رشته ها فاند نمی دن که. بعد شما بخوای پذیرش بگیری باید یک سری کار براشون بفرستی به عنوان background ات که نشون بدی یک چیزی بلدی. بهش می گن portfolio . من به شخصه جنین چیزی را نمی تونم فراهم کنم چون هیچ تخصصی تو معماری ندارم. شما را نمی دونم
اصلا فاند گرفتن تو رشته های هنری خیلی سخت تره. به این رشته ها فاند نمی دن که. بعد شما بخوای پذیرش بگیری باید یک سری کار براشون بفرستی به عنوان background ات که نشون بدی یک چیزی بلدی. بهش می گن portfolio . من به شخصه جنین چیزی را نمی تونم فراهم کنم چون هیچ تخصصی تو معماری ندارم. شما را نمی دونم
(25-03-2014, 08:23 PM)'butterfly' نوشته: ممنون از راهنمایی و اینکه نظرتون گفتید، من رشته مورد علاقه ام قبل از اینکه ریاضی هم قبول شم هم می دونستم ( رشته کامپیوتر) و یکی از عللی که باعث شد من گرایش کاربردی رو در یک دانشگاه پایین تر بجای گرایش محض در یک دانشگاه بهتر بخونم همین امکان ادامه تحصیل در رشته کامپیوتر بود. منتها خودم که هیچ اون مشاور گرامی هم اصلا دقت نکردند که دانشگاهی که من توش درس خوندم اصلا اون موقع رشته کامپیوتر نداشت و نتیجتا من نتوستم دروس اختیاریم از درس های رشته کامپیوتر بگذرونم. تو خود ایران اکثریت بچه های ریاضی کاربردی برای مقطع ارشد سمت رشته صنایع میرند همین امکان برای پذیرش گرفتن در دانشگاه های خارج هم هست کما اینکه همین امسال هم نمونه موفقی در این زمینه هم هست که از امریکا پذیرش با فاند گرفته.
اما من به دلایلی مرددم برای تغییر رشته: طبق پست های همین تاپیک امکان پذیرش به ویژه با فاند در مقایسه با دانشجوهای همون رشته کمتره و فاند برای من اهمیت داره. من کار تحقیقی مرتبطی انجام ندادم. از طرفی به هرحال من شش سال در رشته ریاضی درس خوندم و از این رشته هم لذت می برم. جوری نیست که فکر کنید رشته ام دوست ندارم مخصوصا در مقطع ارشد بیشتر علاقه مند شدم و با بررسی دپارتمان ریاضی دانشگاه های خارج می بینم که کارهای پژوهشی در رشته ریاضی کاربردی خیلی خیلی متنوع تر و جالب تر از ایران هستند. به همین علت فکر می کنم با نمره های خوب تافل و جی ار ای شانس خوبی برای رشته ریاضی دارم.
همه این عوامل باعث میشند که من نتونم تصمیم قاطعی بگیرم واقعا نمیدونم ارزش داره انرژیم برای تغییر رشته بگذارم یا اگه همون انرژی برای اپلای تو رشته ریاضی بگذارم موفق تر خواهم بود.
متاسفانه سیستم اموزشی ایران تا حد زیادی جلوی کشف استعداد و علاقه دانشجوها رو می گیره.
یک کار خوبی که می تونی بکنی اینه که اول پذیرش تو فیلد خودت بگیری. بعد که اومدی بری با استادهای فیلد کامپیوتر صحبت کنی. اگر استادی پیدا شد که ساپورتت کنه و شما هم موضوع کارش را دوست داشتی بعد تغییر رشته بدی. اینو می گم چون تغییر رشته رزومه خیلی خوبی می خواد. پذیرش گرفتن تو رشته جدید اونم با فاند یک کم سخته. اما بعد پذیرش تو کشور مقصد، دستت خیلی باز میشه