26-03-2014, 10:04 PM
(26-03-2014, 08:01 PM)'mohammad179' نوشته: ممنون بابت راهنمایی و توضیحات کامل
من قبلا دفترچه اعزام به خدمت پر کرده بودم و اول اردیبهشت اعزام میشم.حالا میخوام برم دنبال معافی.اگه دفترچه معافی پست کنم تاریخ اعزام من عقب می افته؟من میخوام 10 روز قبل از اعزام مدارک رو ارسال کنم،به نظرتون زمانش خوبه؟
یه سوال دیگه.مدارک و پرونده های پزشکی گذشته من باید در اختیارشون گذاشته بشه یا باید مراحل تشخیص از اول طی بشه؟
بازم ممنون
نه.دوباره نباید دفترچه معافی پست کنین
منم شرایطم مثل شما بود رفتم پلیس +10 یه برگه پر کرد داد بردم نظام وظیفه برام نوشت بیمارستان امام سجاد
رفتم بیمارستان و بعد از معاینه شدن دکتر برام زد که میتونه برای پزشکی اقدام کنه
برگرو بردم نظام وظیفه نشون دادم و بعدش دکتر احمدی(رییس قسمت پزشکی ن و) امضا کرد و گفتن برو خونه نامه میاد
رفتم خونه یک هفته بعد نامه معرفی به بیمارستان اومد دم درمون.
شما همین شنبه هم این کارارو شروع کنین مراحلش زمان بره(بیمارستانو کمیسسون و فاصله های بینش) و مسلما اعزامتون عقب می افته.
مدارک پزشکیتون هم اگر توی بیمارستان های مورد تایید ن و باشه شاید به کار بیاد اما اونا اکثرا خودشون دوباره آزمایشات رو انجام میدن که مطمئن باشن
منم شرایطم مثل شما بود رفتم پلیس +10 یه برگه پر کرد داد بردم نظام وظیفه برام نوشت بیمارستان امام سجاد
رفتم بیمارستان و بعد از معاینه شدن دکتر برام زد که میتونه برای پزشکی اقدام کنه
برگرو بردم نظام وظیفه نشون دادم و بعدش دکتر احمدی(رییس قسمت پزشکی ن و) امضا کرد و گفتن برو خونه نامه میاد
رفتم خونه یک هفته بعد نامه معرفی به بیمارستان اومد دم درمون.
شما همین شنبه هم این کارارو شروع کنین مراحلش زمان بره(بیمارستانو کمیسسون و فاصله های بینش) و مسلما اعزامتون عقب می افته.
مدارک پزشکیتون هم اگر توی بیمارستان های مورد تایید ن و باشه شاید به کار بیاد اما اونا اکثرا خودشون دوباره آزمایشات رو انجام میدن که مطمئن باشن
با انسان نادان بحث نکن و بگذار در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند.
با وقیح جدل نکن چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحت را تباه میکند.
از حسود دوری کن چون حتی اگر دنیا را هم به او بدهی باز هم از تو بیزار خواهد بود.
با وقیح جدل نکن چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحت را تباه میکند.
از حسود دوری کن چون حتی اگر دنیا را هم به او بدهی باز هم از تو بیزار خواهد بود.