27-03-2014, 08:53 AM
(27-03-2014, 04:29 AM)'amiiin' نوشته: سلام دوستان
من یک ماه در مقطع کارشناسی ارشد و در رشته فناوری اطلاعات فارغ التحصیل شدم . موضوع پایان نامه ام شبکه های کامپیوتری بوده و امید به خدا می خوام در همین زمینه هم دکتری بگیرم.
لیسانس و ارشدمو از دانشگاه سراسری گرفتم. با معدل بالای 15 (لیسانس) و بالای 17(ارشد) و دو تا مقاله ISI دارم و یک مقاله داخلی.
اول که نمی دونم کدوم دانشگاه ها در زمینه شبکه دانشجو می گیرن در آلمان و دوم اینکه چقدر شانس قبولی در یک دانشگاه خوب رو دارم.
ممنون می شم راهنماییم کنید .
دروود بر شما.
مقطع دکتری در المان بیشتر موقعیت محوره یا استاد باید پیدا کنی، ضمناً اینها شانس برای گرفتن فاند رو بالا میبره. اما در کل اگر بدنبال فاند نیستی باید حداقل های دپارتمان و داشته بشی و اقدام کنی. دانشگاهای که رشته کامپیوتر رو ارائه میدن میشه به دانشگاههای بن، زارلند، کوتبوس، دویسبورگ، اخن، صنعتی هامبورگ و غیره اشاره کرد.
بطور مثال دانشگاه صنعتی کوتبوس 10 موقعیت خالی برای دپارتمان کامپیوتر و IT اراه کرده اینجا رو بررسی کنید.
مقطع دکتری در المان بیشتر موقعیت محوره یا استاد باید پیدا کنی، ضمناً اینها شانس برای گرفتن فاند رو بالا میبره. اما در کل اگر بدنبال فاند نیستی باید حداقل های دپارتمان و داشته بشی و اقدام کنی. دانشگاهای که رشته کامپیوتر رو ارائه میدن میشه به دانشگاههای بن، زارلند، کوتبوس، دویسبورگ، اخن، صنعتی هامبورگ و غیره اشاره کرد.
بطور مثال دانشگاه صنعتی کوتبوس 10 موقعیت خالی برای دپارتمان کامپیوتر و IT اراه کرده اینجا رو بررسی کنید.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public