28-03-2014, 07:27 PM
(28-03-2014, 02:10 PM)'mahmood2228' نوشته: سلام. واقعا دوست دارم یک دانشگاه توپ( توکیو یا کیوتو) ادامه تحصیل بدم اگر بشه. با توجه به اینکه گرایش من در ارشد سازه( مهندسی عمران) بوده ژاپن را در کنار آمریکا و کانادا فرصت مناسبی واسه دکترا میدونم
لیسانس مهندسی عمران دانشگاه علم و صنعت 14/35
فوق لیسانس سازه دانشگاه فردوسی مشهد 16/73
تافل 107- واسه جی ار ای دارم اماده میشم
دو مقاله. یکی کنفرانسی یکی ژورنال. در حال حاضر رو مقاله ای دیگر دارم کار میکنم
یکسال سابقه تدریس در موسسه مدرسان شریف دارم و یک ترم حل تمرین دوره ارشد بودم.
4 سال سابقه کار دارم.
لطفا بگید واسه ژاپن چه چیزایی بیشتر اهمیت داره. ممنون
دروود بر شما.
بله در واقع شانستون خوبه هرچند برای دانشگاه توکیو و کیوتو نیاز به معدل بالای 14.5 در لیسانس دارید که کاریش نمیشه کرد اما بهتر دانشگاههای خوب رو هم در نظر بگیرید!!! تماس با استاد برای دکتری یکی از مهمترین و بهترین روش پیدا کردن فاند و گرفتن پذیرش هست زیرا استاد نقش مهمی در سیستم تحصیلات تکمیلی داره.
بله در واقع شانستون خوبه هرچند برای دانشگاه توکیو و کیوتو نیاز به معدل بالای 14.5 در لیسانس دارید که کاریش نمیشه کرد اما بهتر دانشگاههای خوب رو هم در نظر بگیرید!!! تماس با استاد برای دکتری یکی از مهمترین و بهترین روش پیدا کردن فاند و گرفتن پذیرش هست زیرا استاد نقش مهمی در سیستم تحصیلات تکمیلی داره.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public