28-03-2014, 10:02 PM
(28-03-2014, 07:31 PM)'nt_sunshine' نوشته:دوست عزیز
من هیچ وقت تو عمرم موفق نشدم ساعتی برنامه ریزی کنم. نمی دونم دیگران چطوری این کار را می کنن. واسه من هزار بار امتحان شده و جواب نداده!!! نمی دونم شاید من یک عیبی دارم. اما من همیشه هفته ای و روزی برنامه می ذارم و همیشه هم به موقع خودم را به deadline ها می رسونم. من این کار را می کنم چون با تجربه ای که دارم به توانایی های خودم واقفم. مثلا می دونم فلان کار یا فلان درس یک روز طول می کشه انجامش. زودتر تموم نمیشه. دیرتر هم زیادشه. با خودم می گم فرضا شنبه این کار یک شنبه اون کار و الی آخر. حالا اینکه از چه ساعتی تا جه ساعتی انجامش بدم چقدر برم سر اینترنت چقدر تفریح کنم هم نیست. روزی که گفتم یک کاری را انجام می دم شروع می کنم و انجامش می دم. چون به توانایی ام واقفم وقت هم کم نمیارم. یعنی کار یک روزم واقعا تمام میشه تو همون روز.
واسه کنکور هم همین جور درس خوندم. هر کس یک استایلی واسه درس خوندن داره. من واقعا به این مشاوره ها و برنامه ریزی ها که پول می گیرن و برنامه می دن بیرون اعتقادی ندارم. باید خودت را بشناسی و در مورد کاری که داری احساس مسئولیت کنی. خودش اتوماتیک برنامه ریزی میشه.
شرمنده بیشتر از این نتونستم کمکی کنم.
موفق باشی
ممنون بابت جوابتون من هم قبلا روزانه برنامه ریزی کرده بودم ولی هر کاری میکردم نتیجه نمیرسیدم شایدم به قول شما اشکال از برنامه ریزی من بود به خاطر همین بوده اودم دنبال بهترین راه حل امیدوارم هر کس هر طوری برنامه ریزی کرده که جواب داده به ما هم بگه
با تشکر از همه
با تشکر از همه
تنهایی بیشترین مشکلاته