29-03-2014, 12:50 PM
سوال هایی که مربوط به رشته خاصی میشن معمولن در انجمن "رشته های تحصیلی" پرسیده میشن. در مورد شما به رشته صنایع مربوط میشه. البته من نگاه کردم تاپیکش قبلن وجود نداشته و می تونید سوالتون رو در قالب یک موضوع (تاپیک) جدید با عنوان پیشنهادی "گرایش های رشته مهندسی صنایع در خارج از کشور" مطرح کنید تا دوستان پاسخ بدن.
سوال دوم رو هم در همون تاپیک اولی که ایجاد می کنید می تونید بپرسید. به عبارتی اون تاپیک می تونه تبدیل به تاپیکی عمومی برای گفتگو در مورد اسامی و زمینه های تحصیلی و کاری گرایش های مختلف مهندسی صنایع مورد استفاده قرار بگیره.
اگر شرایط تون مشخص باشه و به دنبال کشورهای پیشنهادی برای ادامه تحصیل باشین می تونید از تاپیک با شرایط من چه کشورهایی رو پیشنهاد می کنید در انجمن "راهنمای پذیرش" هم استفاده کنید.
موفق باشید
سوال دوم رو هم در همون تاپیک اولی که ایجاد می کنید می تونید بپرسید. به عبارتی اون تاپیک می تونه تبدیل به تاپیکی عمومی برای گفتگو در مورد اسامی و زمینه های تحصیلی و کاری گرایش های مختلف مهندسی صنایع مورد استفاده قرار بگیره.
اگر شرایط تون مشخص باشه و به دنبال کشورهای پیشنهادی برای ادامه تحصیل باشین می تونید از تاپیک با شرایط من چه کشورهایی رو پیشنهاد می کنید در انجمن "راهنمای پذیرش" هم استفاده کنید.
موفق باشید
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -