(31-03-2014, 02:22 PM)'mozhdeh121367' نوشته: salam man faregho tahsile karshenasi arshade computer az unie oloom tahghighate khozestan hasta
ielts=8
maghale isi=3
moadele arshad=19
payan name= 20
mikhastam bedoonam aya ba in rezoome shansi baraye paziresh toye daneshgahai ba ranke khoob be bala daram va dar soorate paziresh aya fund ya full fund be man taalogh migire
سلام
شرایطتون خوبه: معدل خیلی خوب و زبان خوب ولی معدل لیسانس رو نگفتین اونم موثره...
الان با توجه به رقابت شدید نمیشه قطعا گفت مثلا شما حتما از اون 4 تا دانشگاه معروف کانادا پذیرش خواهید گرفت یا نه ولی شدیدا با توجه به مقالاتتون توصیه دارم به اساتید ایمیل بزنید فک کنم بتونین نظرشون رو جلب کنید...کانادا استاد پیدا بشه کارتون راحت تر میره جلو...
در ضمن معدل محور هم هستن و زبانتون هم که بالاست...فاند هم به پارامتر های مختلف و بازم میگم به تعداد اپلیکنت ها و وضع اقتصادی دانشگاه تو اون سال بستگی داره.
بااحترام
شرایطتون خوبه: معدل خیلی خوب و زبان خوب ولی معدل لیسانس رو نگفتین اونم موثره...
الان با توجه به رقابت شدید نمیشه قطعا گفت مثلا شما حتما از اون 4 تا دانشگاه معروف کانادا پذیرش خواهید گرفت یا نه ولی شدیدا با توجه به مقالاتتون توصیه دارم به اساتید ایمیل بزنید فک کنم بتونین نظرشون رو جلب کنید...کانادا استاد پیدا بشه کارتون راحت تر میره جلو...
در ضمن معدل محور هم هستن و زبانتون هم که بالاست...فاند هم به پارامتر های مختلف و بازم میگم به تعداد اپلیکنت ها و وضع اقتصادی دانشگاه تو اون سال بستگی داره.
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.