(23-08-2011, 12:46 PM)cyrus2500 نوشته: سلاممن لیسانس مترجمی زبان انگلیسی دارم. ایا دانشگاهی برای تحصیل در رشتهسلام
زبان وجود داره که بتونم پذیرش بگیرم؟اگر نمره ایلتس و تافل بالا بگیرم میتونم فاند بگیرم؟ ایا اصلا برای
این رشته فاند میدن؟؟!
ایا اگر ارشد رو تو ایران بگیرم شانس گرفتن فول فاند برای دکترا در
این رشته وجود دارد؟درکل شانس گرفتن کمک هزینه تحصیلی برای من چقدر است؟لطفا راهنماییم کنید...
در ضمن ایا اصلا فارق التحصیلان زبان انگلیسی میتونم در کشور هایی مثل
کانادا و استرالیا که انگلیسی زبان هستند یا حتی اروپا کاری مرتبط با رشته خودشون پیدا
کنند؟؟؟!!
با تشکر
سوالاتتون بعضا جزئی هست و من با توجه به تجربه محدود فقط می تونم کلی گویی کنم و واستون مثال بزنم.
بشما لیسانس مترجمی دارید و می تونید برای فوق گرایش های دیگه ای از زبان انگلیسی رو هم انتخاب کنید که شانس پذیرش در اون ها بیشتر هست.
در رشته شما واسه هر کشوری که مدنظرتون باشه فرقی نداره و باید علاوه بر نمره زبان عالی که دیگه شما بهتره آیلتس بالای 7.5 یا 8 بیارین و تافل هم بالای 105!
در زمینه فاند گرفتن باید خدمتتون عرض کنم که من با توجه به تجربه محدودم تا به حال نشنیدم که کسی بتونه فاند کامل بگیره دیدم کمک هزینه های خوبی بگیرند اما خوب نه کامل!
البته امکان داره که بتونید و شاید هم کسانی گرفته باشند اما من بی اطلاع هستم.
به طور مثال, یکی از دوستان توانست از دانشگاه Maryland پذیرش در گرایش زبان شناسی انگلیسی بگیره با کمک هزینه ای که 70 درصد مخارجش رو پوشش می داد.
اگر ارشدتون رو برید یه گرایشی که تو بورس هست خوب خیلی بهتره! واسه این که ببینید چه گرایشی باید در سایت دانشگاه ها بگردین و اطلاعات کسب کنید.
راجع به کشور انگلیسی زبان که خوب مثالش رو هم واستون زدم!!!
واسه کسب اطلاعات و اینکه دست راه بیوقته لینک های زیر رو ببین:
لینک1
و
لینک2
نصیحتی پدرانه:
اگر به دنبال کار در کشور مقصد می گردین بهتره کشور غیر انگلیسی زبان انتخاب کنید. کشورهای چند زبانه که دیگه معرکه هست مثل سوئیس!!! یا کشورهای اروپایی که صنعت توریسم شون قویه!
موفق باشی!