01-04-2014, 10:49 AM
(15-11-2013, 06:58 PM)'سودابه لک' نوشته: باسلام من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی ترم 3 از دانشگاه علوم تحقیقات خوزستان هستم عنوان پایان ام هم تأیید شده و در شرف انجام کار های پایان نامه ام میباشم معدلم تا الان 17.78 میباشد .کارشناسی روانشناسی ام از دانشگاه پیام نور با معدل 16.15 میباشد . 13 سا ل سابقه کار با مدرک دیپلم پرستاری در شرکت نفت دارم.با 42سال سن دارم میخوام برای درجه دکترا پذیرش از یکی از دانشگاههای کاندا بگیرم البته هنوز مقاله نداشتم و آیلتس هم نگرفتم لطفا راهنمایی فرمایید با تشکر
Mona عزیز چیزهای گفتنی رو گفت من فقط اضافه کنم که شما معدلت برای کانادا که خیلی رو معدل حساسه خوبه. به نظر من اگه شما بجای اینکه بخوای روی اقامت بوسیله ی کار تمرکز کنی که خوب وقت گیره و پیدا کردن کارفرما وقت گیر روی رفتن از طریق دانشجویی کار کنی سریع تر به هدفت که رفتنه میرسی چرا که اگه اونجا دکتری بخونی چیزی که من شنیدم میتونی اقامت هم بگیری ( یک قانونی دارند که میگه اگر فردی 3 سال اونجا زندگی کنه شهروند اون کشور میشه و خب دکتری 4 سالست دیگه حالا نمیدونم جدیدا تغییر دادند یا نه میتونی بپرسی) اما اگر برای اقامت از طریق کار بخوای اقدام کنی و بعد هم نتونی اقامت بگیری کارت برای گرفتن ویزای دانشجویی قاعدتا به مشکل میخوره. چون کانادا هم مثل آمریکاست، درسته مصاحبه ای نداره اما نبایستی این شبه براشون به وجود نیاد که شما قصد اقامت داری و نه دانشجویی وگرنه ویزاتو Reject میکنند.
موفق باشی
موفق باشی