03-04-2014, 04:52 AM
معدل ارشد شما خیلی خوبه ولی متاسفانه همونطور که متوجه شدین اغلب دانشگاه ها برای معدل کارشناسی یک حداقل هایی رو تعیین کردن و این کار شما رو یه مقدار سخت می کنه. البته معدل ارشد شما و دیگر مهارت های شما مثل مقاله ها و نمره زبان می تونه تا حدی این نقطه ضعف رو پوشش بده ولی خیلی نباید روی اون حساب باز کنید و یه مقدار واقع گرایانه تر باید به رتبه هایی که براشون اپلای می کنید نگاه بشه. پیشنهاد من اینه که بیشتر انرژی تون رو روی رتبه های حدود 500 به بالا که حداقل معدل کارشناسی شون نزدیک به شماست یا هم که حداقلی تعیین نکردن بگذارید. سعی کنید در آیلتس 7 یا بهتر و در GRE هم حدود 310 به بالا بگیرین که شانس تون بالا بمونه. هر چه در این مهارت ها و مقاله ها بهتر باشین می تونید با نگاه واقع گرایانه تری کمی از انرژی خودتون رو روی دانشگاه های بهتر هم بگذارید.
برخی دانشگاه ها به جای معدل کل کارشناسی، معدل 60 واحد آخر یا هم که 2 سال آخر رو ملاک قرار میدن که به شکلی بیشتر شاخصی از وضعیت تحصیلی فرد در سال های انتهایی کارشناسی و معدل دروس تخصصی تر دانشجو داشته باشند. اگر به این شکل معدل تون بیشتر میشه می تونید این نوع دانشگاه ها رو بیشتر براشون وقت بگذارید.
برخی دانشگاه ها به جای معدل کل کارشناسی، معدل 60 واحد آخر یا هم که 2 سال آخر رو ملاک قرار میدن که به شکلی بیشتر شاخصی از وضعیت تحصیلی فرد در سال های انتهایی کارشناسی و معدل دروس تخصصی تر دانشجو داشته باشند. اگر به این شکل معدل تون بیشتر میشه می تونید این نوع دانشگاه ها رو بیشتر براشون وقت بگذارید.
(02-04-2014, 11:15 PM)'siahsefid' نوشته: سلام من میخواستم سوالی بپرسم ممنون میشم راهنمایی کنین.من ترم اخر ارشد مکانیک (تبدیل انرژی)از دانشگاه باهنر کرمانم با معدل 17.87 دارم روی پایان نامه کار میکنم اما میخوام برای ترم بهار 2015 برای مقطع دکترا (امریکا)اقدام کنم .تا حدودی از چند و چون ماجرا با خبرم ؛ددلاین اکثر دانشگاه های امریکا اوایل سپتامبر یا اکتبره که میشه اوایل شهریور یا مهر 93 من با احتمال زیاد شهریور دفاع میکنم .حالا میخوام بدونم از الان شروع به ایمیل زدن به استادا کنم خوبه؟من هنوز امتحان جی ار ای و تافل ندادم اما اوایل تیر تافلو میدم و فکر میکنم میتونم نمره ی خیلی خوبی بیارم.جی ار ای رو میذارم برای مهر.در ضمن من معدل لیسانسم اصلا خوب نیست 13.54!راستی فاند برام خیلی مهمه !در مورد اماده کردن رزومه نمیدونم چه جوری باید شروع کنم اگه لطف کنید و هر توصیه ای که دارینو بهم بگین ممنون میشم.
(03-04-2014, 02:18 AM)'siahsefid' نوشته: نمیدونم سوالمو جای درستی میپرسم یا نه؟!من در پست قبلی گفتم که معدل لیسانسم 13.54 هست منتها برای phd admission دانشگاهای امریکا اینجور که متوجه شدم اکثرشون مینیمم GPA مورد نیازشون مربوطه به undergraduate program!!!! هست و اصلا اسمی از معدل ارشد نیاوردن البته گفتم که اکثرشون نه همه.بعضیاشونم گفتن که اخرین 60 ساعت تحصیلی دوره ی under graduate که نمیدونم یعنی چی؟از دوستان اگه کسی میدونه این یعنی چی لطفا بهم بگه.حالا با این تفاسیر من نباید هیچ امیدی برای دانشگاهای رنک زیر 100 داشته باشم؟لطفا راهنمایی کنین
ممنون
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -