03-04-2014, 05:05 PM
(03-04-2014, 03:46 PM)'sanazph' نوشته: سلام خسته نباشید یکسری سوال داشتم که خوشحال میشوم اگر شما به سوالات بنده پاسخ بدهید . بنده لاتاری سال 2014 را برنده شدم و این موضوع را از خرداد سال قبل متوجه شدم و به احتمال 90% مصاحبه بنده در خرداد 93 صورت میگیرد. سوال بنده از شما بابت این است که من دانشجوی داروسازی بین الملل هستم و 2 سال را گذرانده ام و تا تیر ماه من پنج ترم را گذراندم و به تازگی کمربند مشکی کاراته را گرفتم.ایا مدرک بین الملل من برای رشته داروسازی مورد قبول است که من بتوانم کار کنم پس از اتمام درس؟و اگر نیست ایا میتوانم در یکی از دانشگاه های امریکا ادامه تحصیل دهم منظورم ادامه همین دو سال نیم که قبل علوم پایه است ( ایا برایم حساب می اورند؟)یا باید از نو شروع به تحصیل در این رشته کنم؟ و ایا داشتن گرین کارت امریکا تخفیفی در شهریه من در دانشگاه را شامل میگردد؟ و ایا با این مدرک کاراته قادر به دریافت بورسیه ورزشی و یا حداقل قادر به دریافت شغلی از سمت دانشگاه برای کمک به بنده میشوم؟و این موضوع را پرسیدم اینجا از بخش لاتاری امریکا ولی بازم برای اطمینان ایا هزینه دانشگاه من به عنوان permanent resident کمتر میشود؟ چون من از یک دانشگاه در ایالت یوتا پرسیدم گفتند باید حداقل یازده سال در یوتا زندگی کرده باشم تا هزینه دانشگاه را مثل یک citizen بدهم (لیست هزینه دانشگاه رشته ی داروسازی برای شهروند و دانشجوی خارجی فرق داشت تقریبا دو برابر بود) مرسی.
مدرک داروسازیتون رو اگه گرفته باشین قابل قبول هست، ولی قابل قبول بودن با اینکه به راحتی کار بدن بهتون دو موضوع متفاوته و کار پیدا کردن با مدرک ایران راحت نیست. در مورد ادامه تحصیل هم زیاد روی انتقال واحدهایی که گذروندین تو ایران حساب نکنید، هرچند که غیر ممکن نیست، ولی بیشتر دانشگاهها قبول نمیکنند و احتمالش زیاد نیست. در مورد تخفیف هم قوانین ایالتهای مختلف میتونه متفاوت باشه، ولی رایجش که من تو چند ایالت دیدم اینه که شما با مدرک اقامت دائمی که خواهید داشت، بعد از یک سال زندگی تو یه ایالت، از سال دوم شهریه داخل ایالتی میپردازین که همونطور که خودتون گفتین نزدیک به نصف یا در مواردی یک سوم شهریه خارج از ایالت هست. ولی اگر سال اول بخواین شروع کنید به درس خوندن با ایالتتون رو عوض کرده باشین در فاصله یک سال قبل از شروع تحصیل، باید شهریه سال اول رو به عنوان دانشجوی خارج از ایالت بدین، و از سال دوم برمیگرده به قیمت داخل ایالت، حالا اون دانشگاه یوتا که گفته 11 سال یکم عجیبه ولی غیر ممکن نیست، گاهی قوانین یه ایالت خیلی متفاوته. مدرک کارته میتونه مفید باشه در گرفتن کار یا حتی بورسیه(که کارت اقامت دائم هم دارین) ولی من اطلاعت جزئی راجع بهش ندارم، شاید دوستان بتونن کمک کنن.
موفق باشین
موفق باشین