04-04-2014, 04:18 AM
(04-04-2014, 02:42 AM)'mehdi.en' نوشته: ممنون از جوابتون. یه سوالی که ذهنمو مشغول کرده اینه که دانشگاهی که من مدرک کارشناسیمو ازش گرفتم خیلی شناخته شده و معتبر نیست اما دانشگاهی که ارشدمو گرفتم(صنعتی شریف) حداقل تو ایران شناخته شده است و من ارشدمو تو این دانشگاه با معدل به مراتب بهتر از کارشناسی گرفتم(تو دوران ارشد متحول شدم که در بخونم) البته من گرایش سازه های دریایی رو خیلی دوست دارم بخونم و یکی از این شرکت های مهاجرت به آمریکا بهم گفته بود که برای گرفتن پذیرش بهتره بجای دکترا دوباره برای ارشد اقدام کنی حالا سوالم اینه که اگه یری ارشد دوباره اقدام کنم معدل ارشد قبلیم در نظر گرفته میشه یا نه؟
زیاد نگران دانشگاه لیسانستون نباشین، کلاً بجز 2-3 تا دانشگاه اول که ممکنه تاثیر مثبت داشته باشه و دانشگاه فوق شما هم که اولیش هست، دیگه بقیه دانشگاهها عموماً فرقی نداره و تفاوتی عملاً نیست بین بقیه دانشگاهها، شما که فوقتون شریفه، ولی حتی اگر فوقتون رو هم دانشگاه آزاد بودین، باز هم بنظر من زیاد موضوعی نبود که بخواین نگرانش باشین، تاثیرگذار نیست اینقدرها، جز تو شرایط خاص که مثلاً استاد ایرانی باشه و با دید بد.
در مورد اینکه برای ارشد اقدام کنین، اصلاً صحبت درستی نیست و به حرف این شرکتها گوش نکنید، نعداد کمکهزینههای تحصیلی که برای دکترا هست، با فوق قابل مقایسه نیست، و حتی برای کسانی که فقط لیسانس هم دارن، دکترای مستقیم تو آمریکا یه گزینه خوبه، چه برسه شما که فوق با معدل خوب از دانشگاه خوب با مقالههای زیاد دارین. شرایط دکترا خیلی بهتره و تقریباً فوق دوباره خوندن هیچ مزیتی نداره. شاید یه خورده عجیب بنظر بیاد، وقتی پای فاند وسط باشه، گرفتن پذیرش دکترای با فاند، خیلی بیشتر از فوق با فانده، حتی برای یه رزومه ثابت. شما GRE خوبی بدین، و کلاً تو شریف هم که خوب میشه اطلاعت بدست آورد برای پروسه اپلای، اطلاعات خیلی معتبرتر از شرکتهای مهاجرتی..
ولی بطور مشخص در مورد سوال شما، اصلاً این بحث طولانی و بیجوابیه که اگه برای فوق دوم و مشابه فوق ایرانتون میرین اصلاً بهتره بگین فوق دارین یا نه، و اگر بگین معدلش چقدر تاثیر داره و ... ولی دید کلی اینه که اصلاً نگین بهتره، بعلاوه اینکه در پروسه ویزا هم فوق دوم و مشابه فوق اول، مشکل سازه.
موفق باشین..
در مورد اینکه برای ارشد اقدام کنین، اصلاً صحبت درستی نیست و به حرف این شرکتها گوش نکنید، نعداد کمکهزینههای تحصیلی که برای دکترا هست، با فوق قابل مقایسه نیست، و حتی برای کسانی که فقط لیسانس هم دارن، دکترای مستقیم تو آمریکا یه گزینه خوبه، چه برسه شما که فوق با معدل خوب از دانشگاه خوب با مقالههای زیاد دارین. شرایط دکترا خیلی بهتره و تقریباً فوق دوباره خوندن هیچ مزیتی نداره. شاید یه خورده عجیب بنظر بیاد، وقتی پای فاند وسط باشه، گرفتن پذیرش دکترای با فاند، خیلی بیشتر از فوق با فانده، حتی برای یه رزومه ثابت. شما GRE خوبی بدین، و کلاً تو شریف هم که خوب میشه اطلاعت بدست آورد برای پروسه اپلای، اطلاعات خیلی معتبرتر از شرکتهای مهاجرتی..
ولی بطور مشخص در مورد سوال شما، اصلاً این بحث طولانی و بیجوابیه که اگه برای فوق دوم و مشابه فوق ایرانتون میرین اصلاً بهتره بگین فوق دارین یا نه، و اگر بگین معدلش چقدر تاثیر داره و ... ولی دید کلی اینه که اصلاً نگین بهتره، بعلاوه اینکه در پروسه ویزا هم فوق دوم و مشابه فوق اول، مشکل سازه.
موفق باشین..